Wpis z mikrobloga

@sperg44: rumun przynajmniej miał smaczek w tym co robił, a to to zwykły oszołom
edit: on potrafił przejąc nieaktywne konto, a ten gagatek wydaje na jednorazową aktywację sms po kilka razy dziennie, by następnego dnia zrobić to samo
  • Odpowiedz
@sperg44: Wrzucaj na czarną i ignoruj. Nie dawaj atencji bo jak tylko zobaczą cień uwagi to ciebie też będą próbowali wciągnąć w swoją gierkę.

W sumie to ciekawe, że wczoraj odbyła się gala Fame którą spotkała się z kiepskim odbiorem i jest mocno krytykowana, dzisiaj prime zrobił konfe darmowego projektu short która podobno dowiozła i pojawiają się zielonki robiące gownoburze i zasyfiajace tag.

Kiedyś ten helpdesk Fame miał więcej finezji
  • Odpowiedz
@Macieczek2137: nigdy taki wpis nie powstał, areczek użył "zbadaj element" dostępne w każdej przeglądarce, co zresztą potwierdzi ci nawet moderacja, ale co mi tam wiedzieć przecież podobno wystrugałem taki wpis bo tak powiedziała zielonka na 50 multi () zresztą, z kolejnym twoim kontem nie ma co dyskutować xD
  • Odpowiedz
  • 1
@GoodGuyChucky93: ja się nie podkładam po prostu jak niektórzy xd a za dużo tych kont powstaje bym każdego na czarną wrzucał. Mówiąc szczerze ciężko mi na tag wchodzić bo po prostu za dużo tego jest xddd
  • Odpowiedz
@sperg44: nie miałem oczywiście tego na myśli w takiej formie, ale jednak jak chłop zaczynał postować nocną to doskonale wiedziałeś że do poranku będzie (dosłownie) cały zasrany mikroblog.
na zielonce go nie spotkałeś, zazwyczaj na kontach +x lat, wiedział co robił.
tutaj mamy zamiast postowanego scatu dosłownie to samo g---o tylko w formie tekstowej. co gorsze z którymi niektórzy potrafią wejść w dyskusję xD a nie wygląda ona inaczej niż
  • Odpowiedz