Wpis z mikrobloga

J---ć #windows, #windows8 i przy okazji te badziewne #windowsphone i #xbox #xbox360 i w ogóle cały #microsoft. Jak można taki bubel jak #windows8 wypuścić to się w pale nie mieści. Jak w ogóle ludzie z tego korzystają?! Co za system się rozwala w całości po zainstalowaniu aktualizacji?! #windowsphone też jest taki "stabilny" inaczej? Już pomijam to, że dla mniej ogarniętych ludzi (moi rodzice) te całe obfajdane kafelki połączone z pulpitem są po prostu nie do przeskoczenia! Usability pełną gębą!

Gdzie można ten cholerny bubel który ktoś nazwał systemem operacyjnym zwrócić? Przecież to już Linux jest mniej problematyczny! W życiu nie miałem z linuksem tyle problemów co z tym dziadostwem z Redmond!

#tylkomac #tylkoosx #tylkolinux #microsoftcwel
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sayane: Wez ty się naucz diagnozować awarie sprzętu a nie pierdziel glupot. Moze twoi rodzice dostali lapka uszkodzonego, np hdd i system nie mogl doczytać sie plików. Ja Windows 8 lubie i polecam. Podobnie telefony działają świetnie i na pewno sa lepsze i wygodniejsze w użytkowaniu niż ios czy android dla każdego nawet przeciętnie inteligentnego człowieka...
  • Odpowiedz
  • 1
@krisip: sorry, ale nawet jeśli nie mógł się doczytać się plików to system zachował się beznadziejnie w tej sytuacji. Poza tym awaria sprzętowa raczej mi tu nie pasuje w tym konkretnym przypadku.
  • Odpowiedz
Podobnie telefony działają świetnie i na pewno sa lepsze i wygodniejsze w użytkowaniu niż ios czy android dla każdego

@krisip: tyle kłamstw w jednym zdaniu. "krisip"

@sayane: co do samego Microsoftu to nie mam wielkiej urazy, ale to co z robili z Win 8.1 na PC to już wielka przesada.
  • Odpowiedz
@sayane: sorry ale twoja wypowiedz to byl stek wrzasku jak dzieciaka w wozku ktoremu upadl lizak na podloge i nie potrafi jeszcze go podniesc ani powiedzieco tym rodzicom. Zero informacji a jedynie huur durr i pojazd.
  • Odpowiedz
@zolwiq: dla Ciebie zupa. Oczywiscie dla ciebie najlepszy post to post pełen wrzasku, hurr durr bo cos nie dziala a nie wiadomo dlaczego to wyżyjmy sie na kim popadnie i poobrazajmy wszystko i wszystkich zamiast jakiejkolwiek refleksji nad przyczyna danego zdarzenia czy jakichkolwiek argumentow. Twoj poziom, widac co zaplusowałeś w tym wątku.
krisip - @zolwiq: dla Ciebie zupa. Oczywiscie dla ciebie najlepszy post to post pełen...

źródło: comment_6AZxy8TCLYD0Vs8Sp1eapUKCgZqyyh2O.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@zolwiq: to ze plusujesz gowno wartą hurrdurowa wypowiedz czym pokazujesz swoj poziom intelektualny oraz udowodnij mi że kłamię zanim zaczniesz mi to zarzucać.

EDIT Widzę plusa cofnąłeś
  • Odpowiedz
@krisip: jak zwykle źle widzisz. Dalej plusuje ten sam komentarz co plusowałem.

dowodnij mi że kłamię zanim zaczniesz mi to zarzucać.

@krisip: "Podobnie telefony działają świetnie i na pewno sa lepsze i wygodniejsze w użytkowaniu niż ios czy android dla każdego" Prosze jest dowód na kłamstwo. Naprawde nie wiesz co wypisujesz ?
  • Odpowiedz
@zolwiq: widze ze przy kazdej dyskusji z Toba trzeba screeny robic bo klamiesz na kazdym kroku. Jak dla mnie nei ma sensu rozmowa z toba bo wszystko co wypowiadasz to stek klamstw.

"Podobnie telefony działają świetnie i na pewno sa lepsze i wygodniejsze w użytkowaniu niż ios czy android dla każdego" Prosze jest dowód na kłamstwo. Naprawde nie wiesz co wypisujesz ?

Wiem co wypisuję, udowodnij mi że to nie jest
  • Odpowiedz
@zolwiq: gdzie te zrodla moje? Ja sie nie musze podpierac takimi gownianymi zrodlami jak ty ;P Jak chcesz mi udowodnic klamstwo to prosze o sensowne dowody a jak takowych nie posiadasz to zamlicz i nie łżyj.
  • Odpowiedz