Jak to jest, że myje się codziennie dwa razy dbam o siebie, po umyciu się używam antyperspirantu w kulce a i tak po kilku godzinach siedzenia na dupie jebią mi pachy potem. Jebla można dostać. Jest ktoś w stanie pomóc?
Przyczyn, dla których pachy mogą zacząć nieprzyjemnie pachnieć krótko po kąpieli i użyciu antyperspirantu, nawet przy małym wysiłku (pracy siedzącej), jest kilka. Najczęściej problem ten dotyczy bakterii oraz nieprawidłowej rutyny higienicznej lub doboru produktów. Główne przyczyny 1. Bakterie i pot (Bromidroza) Głównym źródłem nieprzyjemnego zapachu nie jest sam pot, lecz produkty przemiany materii bakterii żyjących na
Przyczyn, dla których pachy mogą zacząć nieprzyjemnie pachnieć krótko po kąpieli i użyciu antyperspirantu, nawet przy małym wysiłku (pracy siedzącej), jest kilka. Najczęściej problem ten dotyczy bakterii oraz nieprawidłowej rutyny higienicznej lub doboru produktów.
Główne przyczyny
1. Bakterie i pot (Bromidroza)
Głównym źródłem nieprzyjemnego zapachu nie jest sam pot, lecz produkty przemiany materii bakterii żyjących na