Aktywne Wpisy

mar3k21 +194
Cześć Mirki i Mirabelki.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
Czy ktoś z Was zna tego mężczyznę? Dzisiaj we Wrocławiu \(Różanka\) oszukał moją mamę metodą „na policjanta”\.
Najbardziej wku\*\*\*\*jące jest to, że mama pojechała do banku wypłacić swoje oszczędności.
Nikt nie zapytał, dlaczego chce wypłacić wszystko co ma na koncie. Jedyne, co usłyszała, to że obowiązuje limit 20 tys. zł na jednorazową wypłatę.
źródło: image0000011
Pobierz
trebeter +126

#polityka
źródło: IMG_9804
Pobierz@Anon_Jesieniarz: Ja bym się zastanowił dlaczego tak jest. Raczej nie dlatego że Polacy nagle pokochali kacapów.
Znam ludzi z prowincji. Tam się pracuje w januszexie, albo w galerii i im tam Pakistańce z Ukraińcami zrobili prawdziwy pogrom, z błogosławieństwem państwa i w imię interesu pana janusza. A jedynie braum jakkolwiek adresuje ich problemy.
Na Tuska nie zagłosują bo to Tusk, pis z Konfą otwarcie popierają imgracje bo sami (lub ich znajomi) potrzebują
@mateusz-uwu: od dawna Braun jest prorosyjski i jak widać poparcie mu rośnie. Więc idzie na całość. Jak widać część Polaków kocha putina i chce u siebie ruski mir
chłopa prawie 10 lat ciągają po sądach i jeszcze nie został skazany? Te zarzuty muszą być po wuju legitne
źródło: Przechwytywanie
Pobierztragedia jakie Polaki to są debile..
Komentarz usunięty przez moderatora