Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +70
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

dybers +10
#gielda Do czego używacie AI na giełdzie oprócz analizowania spółek? Ja ostatnio sobie zrobiłem agenta, który codziennie eksportuje csv z stock screenera TW. Lista zawiera smieciuchy, które danego dnia mocno padły. Potem dostaje krótki raport co to za spółka i dlaczego spadła. Znacie jakieś inne ciekawe zastosowania?

boje sie xD