Wpis z mikrobloga

@OscarGoldman Podlasiak za bardzo się kierował urodą a nie tym, co najważniejsze - Dostosowaniem do pracy w polu. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że dziewczyna mieszkająca w Londynie nagle rzuci wygodne życie tam i zacznie doić krowy i zasuwać traktorem. Obawiam się, że do tej pory już dawno wyfrunęła z jego gniazda.
  • Odpowiedz
Baśka - no co Warszawiak dał jej kosza, bo zobaczył że trzeba zapierdzielać na gospodarstwie,

@OscarGoldman: Ewentualnie zobaczył, że w innej fryzurze i stroju 32-letnia Baśka podchodzi już pod 50-letnią Grażynę. Generalnie na razie mocno sztywny ten sezon, wszyscy jakby bardzo ostrożni i nieufni wobec siebie, kto faktycznie czegoś szuka, a kto jest tam tylko dla sławy.
Poza tym pewnie produkcja wychodzi z założenia, iż wśród rolników muszą być również
  • Odpowiedz
  • 1
@lewoprawo: on ma wymagania, to widać, myślał że na wsi, w gospodarstwie to będzie lajt, on się może i jej wystraszył i to dosłownie, ale to taki typ ciągłego marzyciela, czyli więcej by gadał, więcej by "balował" niż robił. Dla niej lepiej jak wcześniej tak zrobił, ona raczej jakaś zła nie jest, ale przypomina mi tą blondyne od tego niemca, tam też nie wyszło, ale to tak babki w pewnym
  • Odpowiedz
Ale Basia to zaniedbana wiejska babka, gruba, mało atrakcyjna twarz, narosl na nosie, nie dba o siebie, na wsi ma zapierdziel, charakter i usposobienienie ma miłe, ale wygląd też jest istotny
  • Odpowiedz
5. Roland - oj też same mimozy, najlepiej w ciepełku, żeby sie nie ubrudzić, nie zmęczyć, wcale bym się nie zdziwił jak by żadnej nie wybrał.

@OscarGoldman: a ja mam wlasnie odwrotne zdanie. Roland to taka mimoza, mamisynek, ktory nie ma zdania co juz wszystkie dziewczyny zauwazyly i zaczyly z tego otwarcie kpic oraz mowic, ze to jest red flag. Gosc nie zaplanowal im NIC ciekawego, nawet jak zagaduje do
  • Odpowiedz
  • 1
@OdcienZieleni: jasna sprawa, nikt nikogo do niczego nie zmusza, ale to potwierdza tylko z do tej baby blond, że dwóch uciekło w popłochu i mimo że łzy były itd, oh, ah to już pod taką się inaczej czujesz bo ona chce dyktować warunki, a niestety, to są faceci którzy jeszcze życia chcą użyć a nie dorwać 32 latka i sie z kuniami bawić xd
  • Odpowiedz
  • 1
j też same mimozy, najlepiej w ciepełku, żeby sie nie ubrudzić, nie zmęczyć, wcale bym się nie zdziwił jak by żadnej nie wybrał.

@czuczupikczu: nie twierdzę że nie, ale to one chciały przyjść a tu zero iicjatywy z ich strony, a może Roland też by się otworzył, chociaż czuje że to taki zapatrzony rolas któremu kobitka jest do robienia obiadków i rycia w polu.
  • Odpowiedz