Aktywne Wpisy

krucjan +807
Witam wszystkich w 2026 roku.
W roku 2021 tym wpisie: https://wykop.pl/wpis/60766409/nie-spisalem-sie-zawolam-kazdego-plusujacego-jesli
obiecałem, że zawołam plusujących, jeśli dostanę karę za nie spisanie się w spisie powszechnym.
Co prawda w komentarzu obiecałem zawołać za rok, ale główny wpis mówił o wołaniu w przypadku kary a warunek nie został spełniony, więc mam czyste sumienie, a fakt, że wołam po ponad 4 latach jest w tym wypadku nawet na korzyść, bo im więcej minęło, tym większe prawdopodobieństwo, że
W roku 2021 tym wpisie: https://wykop.pl/wpis/60766409/nie-spisalem-sie-zawolam-kazdego-plusujacego-jesli
obiecałem, że zawołam plusujących, jeśli dostanę karę za nie spisanie się w spisie powszechnym.
Co prawda w komentarzu obiecałem zawołać za rok, ale główny wpis mówił o wołaniu w przypadku kary a warunek nie został spełniony, więc mam czyste sumienie, a fakt, że wołam po ponad 4 latach jest w tym wypadku nawet na korzyść, bo im więcej minęło, tym większe prawdopodobieństwo, że

Czy poza #breakingbad jest jakiś serial, który trzyma poziom przez wszystkie sezony? #graotron #westworld a teraz #strangerthings zaczynają super, a kończą jakby ostatnie odcinki były pisane od niechcenia i do tego przez stażystę, który nie wie zna całego ubiwersum i ogólnie to nawet nie oglądał poprzednich sezonów, ale coś tam napisze.
Już pomijam wątki typowo netflixowe, w tych ostatnich odcinkach nic nie trzyma się
Już pomijam wątki typowo netflixowe, w tych ostatnich odcinkach nic nie trzyma się

Pisałem wcześniej, Majusz to debil, zobaczy mundurek czy milicji czy konowala i tak pojade - na izbe bardzo chętnie, o na milicje na dołek na 24 godziny - Tak bardzo chętnie, jedziemy, ja nigdy nie odmawiam bo część mózgu ktora służy za myślenie została wyzarta przez spirol. #patostreamy
źródło: macham macham do chuja pana
PobierzTłukowi potrzebny jest trzeźwy adwokat,bo jak zadziałał Ęńdźiej,to wywiad z Majuskiem przeprowadzali. A MajuSek jak rozpędu nabierze ze swoją gadką,no to wiadomo! Pojedzie pan z nami i chuuu
Powiedziałby,że już dzisiaj miał lewe zgłoszenie o dzieci,że policja tego nie potwierdziła i może odbój by zrobili
Przy takich zgłoszeniach,to wchodzą z drzwiami,jak nikt nie otwiera.
No i mówimy o szajbie Korkarzu i do tego naYebanym. Więc,to co jest zgłaszane,idealnie do niego pasuje.
Do tego nie potrafi się odezwać i mówić istotnych rzeczy.
W każdym mieście jest dyżurujący prokurator.
Czy to dzień,czy to noc,na wypadek różnych zdarzeń.
W przypadku takich akcji, wystarczy telefon i przedstawić temat,i masz decyzję w jednej chwili.
Ale z tego co wiem,to dyżurny podejmuje decyzję w zależności od okoliczności.
To dyżurny wysyła straż do wywalenia drzwi