Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Pisałem wcześniej, Majusz to debil, zobaczy mundurek czy milicji czy konowala i tak pojade - na izbe bardzo chętnie, o na milicje na dołek na 24 godziny - Tak bardzo chętnie, jedziemy, ja nigdy nie odmawiam bo część mózgu ktora służy za myślenie została wyzarta przez spirol. #patostreamy
źródło: macham macham do chuja pana
PobierzTłukowi potrzebny jest trzeźwy adwokat,bo jak zadziałał Ęńdźiej,to wywiad z Majuskiem przeprowadzali. A MajuSek jak rozpędu nabierze ze swoją gadką,no to wiadomo! Pojedzie pan z nami i chuuu
Powiedziałby,że już dzisiaj miał lewe zgłoszenie o dzieci,że policja tego nie potwierdziła i może odbój by zrobili
Przy takich zgłoszeniach,to wchodzą z drzwiami,jak nikt nie otwiera.
No i mówimy o szajbie Korkarzu i do tego naYebanym. Więc,to co jest zgłaszane,idealnie do niego pasuje.
Do tego nie potrafi się odezwać i mówić istotnych rzeczy.
W każdym mieście jest dyżurujący prokurator.
Czy to dzień,czy to noc,na wypadek różnych zdarzeń.
W przypadku takich akcji, wystarczy telefon i przedstawić temat,i masz decyzję w jednej chwili.
Ale z tego co wiem,to dyżurny podejmuje decyzję w zależności od okoliczności.
To dyżurny wysyła straż do wywalenia drzwi