Aktywne Wpisy

faen0 +47
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

źródło: macham macham do chuja pana
PobierzTłukowi potrzebny jest trzeźwy adwokat,bo jak zadziałał Ęńdźiej,to wywiad z Majuskiem przeprowadzali. A MajuSek jak rozpędu nabierze ze swoją gadką,no to wiadomo! Pojedzie pan z nami i chuuu
Powiedziałby,że już dzisiaj miał lewe zgłoszenie o dzieci,że policja tego nie potwierdziła i może odbój by zrobili
Przy takich zgłoszeniach,to wchodzą z drzwiami,jak nikt nie otwiera.
No i mówimy o szajbie Korkarzu i do tego naYebanym. Więc,to co jest zgłaszane,idealnie do niego pasuje.
Do tego nie potrafi się odezwać i mówić istotnych rzeczy.
W każdym mieście jest dyżurujący prokurator.
Czy to dzień,czy to noc,na wypadek różnych zdarzeń.
W przypadku takich akcji, wystarczy telefon i przedstawić temat,i masz decyzję w jednej chwili.
Ale z tego co wiem,to dyżurny podejmuje decyzję w zależności od okoliczności.
To dyżurny wysyła straż do wywalenia drzwi