Wpis z mikrobloga

#danielmagical #raszei
Pisałem wcześniej, Majusz to debil, zobaczy mundurek czy milicji czy konowala i tak pojade - na izbe bardzo chętnie, o na milicje na dołek na 24 godziny - Tak bardzo chętnie, jedziemy, ja nigdy nie odmawiam bo część mózgu ktora służy za myślenie została wyzarta przez spirol. #patostreamy
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZiomPolski:
Tłukowi potrzebny jest trzeźwy adwokat,bo jak zadziałał Ęńdźiej,to wywiad z Majuskiem przeprowadzali. A MajuSek jak rozpędu nabierze ze swoją gadką,no to wiadomo! Pojedzie pan z nami i chuuu
Powiedziałby,że już dzisiaj miał lewe zgłoszenie o dzieci,że policja tego nie potwierdziła i może odbój by zrobili
  • Odpowiedz
@LenoV12: Nic nie trzeba mowic, nie otwierasz drzwi i w------e. A jak juz otwierasz to mowisz "Nie wiem o co chodzi ale nie mam na to czasu do widzenia" i gowno moga zrobic. Ale Mariusz jest jak dziecko do tego pijane.
  • Odpowiedz
@Targaryen77:
Przy takich zgłoszeniach,to wchodzą z drzwiami,jak nikt nie otwiera.
No i mówimy o szajbie Korkarzu i do tego naYebanym. Więc,to co jest zgłaszane,idealnie do niego pasuje.
Do tego nie potrafi się odezwać i mówić istotnych rzeczy.
  • Odpowiedz
@Targaryen77:
W każdym mieście jest dyżurujący prokurator.
Czy to dzień,czy to noc,na wypadek różnych zdarzeń.
W przypadku takich akcji, wystarczy telefon i przedstawić temat,i masz decyzję w jednej chwili.
Ale z tego co wiem,to dyżurny podejmuje decyzję w zależności od okoliczności.
To dyżurny wysyła straż do wywalenia drzwi
  • Odpowiedz