Wpis z mikrobloga

@ZenujacaDoomerka: Dobra olcia sprawa wygląda tak. Sąsiadka wyszła. Ten dziadek z pod 103 też. Ubierasz dzisiaj ten śmieszny różowy strój, który miałaś na filmie kupujesz butelkę dobrego wina (wiem, że lubisz pić więc mam w zapasie jeszcze 2 butelki) weź kondony i punkt 22 pukasz do moich drzwi z uśmiechem na twarzy i wypięta dupą. Myślę, że jak dobrze to rozegrasz to możemy cię jeszcze dzisiaj ułaskawić. Czas start -Tik
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: Olcia przestań tam pisać o jakiś fekalinach sprawa jest prosta tak jak szyszkalogin powiedział - wypinasz pieroga bez żadnych kamer idziemy na hotel jak na rasową diwe przystało a jak Michał jest zazdrosny to możesz mu wykupić jakiegoś szona na roksie żeby mu serce nie pękło xd
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: nie wiem Olcia może widziałem ogólnie dużo filmów widziałem z naszą makaronową księżniczką. Sanderki filmy z niemiec też widziałem i moją ex na czarno też. Teraz chciałbym zobaczyć jakieś profesjonalne produkcje w stylu trenera personalnego albo różowej landrynki. To jest mocne kino a nie jakiś filmik na krórym sikasz do kamery
  • Odpowiedz
@ZenujacaDoomerka: a więc mówisz olcia, że robią wam tam testy na inteligencję tak ? To bardzo dobrze tylko u kobiet z tą inteligencją jest trochę inaczej ale dobrze mieć jakiś wyznacznik. Jeśli Wietnamka będzieme miała poniżej średniej może pakować walizę xd nie no żartuje ale Gosia będzie miała dużo punktów na bank. Najgorszy wynik stawiam na Karyne xd
  • Odpowiedz