Aktywne Wpisy

Jak weźmiesz iPhone nigdy nie wrócisz na #android ta, bateria tak pięknie trzyma, że po tygodniu już myślę czy nie oddać i nie zamówić oneplusa 15, czuję się jakbym cofnął sie w rozwoju, bateria słaba, żadnych ficzerow, aparat też bez szału w porównaniu do honora magic 6 pro na plus tylko rozmiar bo to male pro, ale dwa razy dziennie telefonu ładować nie będę
#iphone #ios
#iphone #ios

kecyc +182
Zaraz egzamin na prawko C. Kurde stres jest, niby człowiek umie jeździć ale stres jak ta lala.

Natalia jest tak obrzydliwą kreaturą, dosłownie pierwszy raz w życiu łapałem odruch wymiotny, gdy jej słuchałem i jak dla mnie przebija Srocha i Nosaczitę, do tego zapowiedź kolejnego odcinka, w którym napuszcza Milana na Magdę podczas imprezy po alkoholu, wiedząc jak chłop jest niestabilny emocjonalnie, a jego iq jest faktycznie na poziomie Sida z Epoki Lodowcowej, a po alkoholu jest to tylko jeszcze bardziej uwidocznione, obrzydliwe. Naprawdę, obrzydliwa kreatura, narcyzka w czystej postaci, która tylko szuka kolejnych dawców dla siebie. Fakt, że Stasiu to wyłapał jak na początku była dla niego miła, prawiła mu komplementy i nagle to zniknęło jest tylko kolejnym na to przykładem i chwała mu za to, że nie zdążył się na to złapać.
#hotelparadise