Witam, zamówiłem drona + dodatkową baterie z Chin ze stronki Fimi. Z tego co udało mi się znaleźć cło na drony 0%, a vat 23%. Wysyłka jest realizowana przez China Post. Pytanie czy Vat będzie do zapłaty zawsze, czy może się „udać” że paczka przyjdzie bez konieczności opłaty vatu? (pierwsze zakupy z chin) #vat #clo #chiny
zamówiłem drona + dodatkową baterie z Chin ze stronki Fimi. Z tego co udało mi się znaleźć cło na drony 0%, a vat 23%. Wysyłka jest realizowana przez China Post. Pytanie czy Vat będzie do zapłaty zawsze, czy może się „udać” że paczka przyjdzie bez konieczności opłaty vatu?
p0lski szon usuwający Instagrama po tym jak wyciekły jej maile z Epsteinem i teraz cały świat wie że jej "ciężką pracą", którą dorobiła się sławy było zwyczajne ku***nie się. ( ͡°͜ʖ͡°) #heheszki #epstein
zamówiłem drona + dodatkową baterie z Chin ze stronki Fimi. Z tego co udało mi się znaleźć cło na drony 0%, a vat 23%. Wysyłka jest realizowana przez China Post. Pytanie czy Vat będzie do zapłaty zawsze, czy może się „udać” że paczka przyjdzie bez konieczności opłaty vatu?
(pierwsze zakupy z chin)
#vat #clo #chiny
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@TomTompl: VAT zawsze płacisz, niezależnie od kwoty. Cło