Wpis z mikrobloga

@abazur-budzkiet: Haha, tak, pomyliłam się (ʘʘ) Jakoś mi tak pytanie przypasowało i te studia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Olą to się mogą ludzie zachwycac, ale tam po drodze coś poszło nie tak.
  • Odpowiedz
@Menow: ostatnio Olka mówiła że chciałaby dobrze presferujący biznes ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie wiem czy istnieje jakieś słowo ktorego nie przekręci
  • Odpowiedz
@X0__x0: jak wpadnie na dobry pomysl to wroze jej ogromny sukces. Jej „glupota” jest jej cecha rozpoznawcza. I moze na tym zbudowac naprawde dobrą marke. Zatrudni kogos madrzejszego kto bedzie jej to ogarniał od strony formalnej. Ludzie beda sie z niej smiac ale przyjda do niej z ciekawości zobaczyc co sprzedaje.
Ile jest celebrytek/influenserek które mózgu nie mają za grosz, ale są ładne i mają kupę kasy, bo ludzie i
  • Odpowiedz
@juskus: Tylko nie wiem czy ona bedzie chciala zatrudnic kogos 'madrzejszego' skoro sama siebie za takowa uwaza

Wersow zarabia na contencie dla dzieci, Olce ze znajomymi po trzydziestce to mogloby uwlaczac
  • Odpowiedz
@X0__x0: Mysle ze zatrudnilaby z czystego lenistwa, w koncu na paznokcie i fryzjera tez trzeba miec czas. A jako mONdra osoba nie będzie przecież zatrudniać byle kogo.

Wersow to tylko przykład, sa inne influ o wątpliwej inteligencji, które zarabiają na kontencie dla 30 latków
  • Odpowiedz