Aktywne Wpisy
kratofel123 +4
Mirki, czy ktos korzystal ze spryskiwacza/atomizera do oliwy lub oleju? Jak sie sprawuje, jestescie zadowoleni? Jaki konkretny model byscie polecili?
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
Przeczytalem opinie pod kilkoma modelami i niestety powtarzaja sie te same zarzuty: zamiast mgielki mamy strumien lub kapanie, szybko sie psuje itp.
A moze lepiej z tego zrezygnowac i kupic jeden z gotowych olejow w sprayu?
Ponizej zdjecie przykladowego modelu atomizera
#dieta #gotowanie #mirkokoksy
uncle_freddie +265
Crvena Zvezda 1 - [2] Barcelona; Lewandowski
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
MIRROR: https://streamin.one/v/104fd123
#mecz #golgif #golgifpl #fcbarcelona #ligamistrzow
Aby wziąć udział w zabawie należy zarejestrować się na stronie fifa.com i utworzyć swoją drużynę pod tym linkiem. Następnie w zakładce "My Leagues" wyszukujemy ligę o zagadkowej nazwie "Wykop" i dołączamy do niej podając hasło:
W razie jakichkolwiek wątpliwości dość pomocne mogą być oficjalne rulesy, ewentualnie proszę o zadawanie pytań w tym wątku, niekoniecznie jedynie do organizatora, ale i do innych kumatych ludzi :)
Aby uniknąć nieproszonych gości każdego uczestnika proszę o identyfikację swojej drużyny. Ekipy nieprzyporządkowane żadnemu użytkownikowi tego portalu będą dyscyplinarnie w----------e z ligi (mam nadzieję że fifa jest krok przed uefa i dała taką możliwość. Proszę o nienadużywanie mojej pamięci, bo nie wszystkich będę w stanie rozpoznać z poprzednich edycji lig fantasy :)
Zachęcam przy okazji do obserwowania oficjalnego tagu rozgrywek #fwc. Wszelkie bzdury luźno powiązane z tematem polecam jednak zamieszczać na kanale lig fantasy.
Nie będę używał spamlisty, bo liczy ponad 120 pozycji, ale z racji dotarcia do jak największej liczby osób pozwolę sobie zawołać po trochę popularniejszych tagach #pilkanozna #fpl #fel #fcl #fu21 #mundial. W razie potrzeby można również stworzyć znalezisko. Jestem otwarty na wszelkie pomysły, propozycje i inne rzeczy, które najprawdopodobniej się nie pojawią
Jak o czymś zapomniałem to dopiszę potem, jest 3:20 a pierwsza połowa game 2 w San Antonio d--y nie urywa :)
@Vojtazzz:
haslo d--a.8
panpeeleen