Aktywne Wpisy
dexter-morgan +58
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#pasta #mowiejakjest #niepopularnaopinia
To tak jakbyś "zrobił" w np. photoshopie idealne odwzorowanie tego, co chcesz zobaczyć. Ni c---a gościu, ni c---a
W 20 minut gościu to nawet dobrej stopy nie zrobisz.
A gdzie aranżacja? Pomyśl jeszcze od strony czysto melodyjnej. Myślisz, że w elektronice nie masz żadnych akordów, te dźwięki są ułożone czysto z d--y?
Ehh.. Szkoda słów panie
Ale takiej definicji to ty raczej nie załapiesz.
Szkoda czasu na ciebie, liczyłem na merytoryczną dyskusję a gadam z trolem ;)
Weźmy takich genialnych metalowych artystów jak Aphex Twin, Boards Of Canada albo Merzbow, nie mówiąc już o ikonach sceny heavy metal jak Venetian Snares. I jak oni się mają do tych waszych manieczek?
@KaczuszkaSpodDzbanuszka:
@Artron: Widać masz mały talent, skoro nie umiesz zrobić muzyki w FL