Aktywne Wpisy

nalyia +16
Mirki i Mirabelki, co się wczoraj odwaliło, to ja nawet nie.
Słuchajcie tego. Umówiłam się z typem z tinder. Na zdjęciach wyglądał na takiego ogarniętego gościa, wiecie, koszula, uśmiech, w opisie coś o podróżach i dobrej kawie. No standard, ale pomyślałam, a co mi tam. Może tym razem nie będzie chciał gadać tylko o krypto albo o tym, że kobiety po 25. roku życia to już wrak człowieka.
Spotkanie w miłej, trochę hipsterskiej knajpce.
Słuchajcie tego. Umówiłam się z typem z tinder. Na zdjęciach wyglądał na takiego ogarniętego gościa, wiecie, koszula, uśmiech, w opisie coś o podróżach i dobrej kawie. No standard, ale pomyślałam, a co mi tam. Może tym razem nie będzie chciał gadać tylko o krypto albo o tym, że kobiety po 25. roku życia to już wrak człowieka.
Spotkanie w miłej, trochę hipsterskiej knajpce.

Wrrronika +3
Boicie sie AI, czy spicie jak dzieci?

Czemu jak kliknę któryś z tasków to gdy mnie przekierowuje na Gitpod, to tam nic nie ma?
Więc strona pomyślana jako gra jest dobra do nauki dla kogoś o moim poziomie
Zamiast na to tracić czas kup i przeczytaj ze zrozumieniem Standard Bitcoina i zainwestuj wyłącznie w niego na min. 8 lat środki, które nie beda ci w tym czasie potrzebne.
Reszta to tylko rozkojarzanie frajerów, zeby robic na nich hajs a nie żeby oni mogli zyskac.
Jednak skoro jesteś uparty to czego nie wpiszesz tego zapytania w chat gpt tylko zadajesz na martwym portalu?