Skoro koleś wrzucił zdjęcie puszki kiszonego śledzia i zebrał atencję to może spróbuję z kaczym płodem. Zjedzony w zeszły weekend. Jak widać na fotach częściowo w jajeczku zostało białko i żółtko. One smakują normalnie jak białko i żółtko, tylko to białko takie jakieś takie twardsze niż u kurki. Natomiast sam płód smakuje jak dobry pasztet i taką ma konsystencję, nie wyczuwa się żadnych kości czy piór.
@marcin-: O śłedziu to już stare jak swiat,biedni ci co sie dali przekonac ze to jest takie spoko,masa amerykanow rzygajaca na tubie nie mogla sie mylic ;)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xaf1/t1.0-9/10372059_10203924552105071_2759839877711628164_n.jpg
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/1235000_10203932290418524_401827499801368910_n.jpg
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10363336_10203924512384078_2282650559253826524_n.jpg
#gotujzwykopem a przy okazji #pokazmorde
Przy okazji może zawołam typa od kiszonego śledzia @trzeci handluj z tym
Komentarz usunięty przez autora