Aktywne Wpisy

mirko_anonim +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Mega_Smieszek +220
źródło: temp_file965355579804701654
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file965355579804701654
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jak robicie? Macie dwa komplety czy całoroczne?
#motoryzacja #samochody #opony #pytanie #pytaniedoeksperta
Kupować opony zimowe czy zmieniać na całoroczne?
Porządne całoroczne załatwia sprawę.
https://www.tyrereviews.com/Tyre-Tests/Best-All-Season-Tyres-2024-2025.htm
Jakby z tymi oponami było coś nie tak, to notowali byśmy wzrosty wypadków. A sprzedają je wszystkie marki, do tego nikt nie zgłasza problemów.
jak spadnie śnieg no to trudno, siedzisz na doopie albo jedziesz Uberem,
w mieście przy odśnieżanych ulicach to trafi Ci się takich dni w roku pewnie 2 - czyli rzadziej będzie się to zdarzać niż jakieś inne powody (np. usterka, kolizja) gdzie nie będziesz miał dostępnego auta a będziesz chciał gdzieś pojechać
@Wsss: Byłem w Bułgarii, byłem w Chorwacji i problemów nie stwierdzono.
@korin_: super, dzięki za podrzucenie linku... przejrzę sobie te informacje.
@Wsss z jakiego powodu? Ja już raczej nie będę się wypuszczać autem na takie eskapady. To jest zbyt męczące... lepsza będzie opcja samolot
@szczurek_87: no tak cały rok będziesz jeździł na gorszych całorocznych bo może tak się trafi?
no ja tam wiem, że to "szokujące" co proponuję ale jeżeli tę Twoja trasę obsługuje taxi/bolt albo masz jakieś inne awaryjne opcje jazdy to do
@szczurek_87: Tegoroczna nowość, ciężko coś powiedzieć po kilku miesiącach użytkowania praktycznie tylko latem. Myślę że pierwszą opinię na ich temat będę mógł wyrazić po sezonie zimowym, czyli tak naprawdę najważniejszym dla opon całorocznych. Opublikuje później szczegółową recenzję na blogu https://8opon.pl/opony-nokian lub bezpośrednio w artykule o Nokianie Seasonproof 2. Jakbyś był szybszy ode mnie to śmiało możesz odpisać tutaj, chętnie poczytam co myślą o niej inni kierowcy. Tak