Aktywne Wpisy
Ariel1990lbn +1103
Pan sędzia dr Maciej Mitera skazał mordercę drogowego Żaka na 20 lat więzienia, argumentując to m.in.:
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
"Co trzeba mieć w głowie, żeby rozpędzić Arteona - to "mały czołg", do 200 km na godzinę? Wtedy nie ma szans na reakcję, nikt nie miałby szans z tym Arteonem. Uważam, że tylko ta kara zabezpieczy społeczeństwo przed takimi kierowcami jak pan. Tym wyrokiem chronię społeczeństwo przed panem. Obserwowałem pana podczas procesu - zero refleksji –
źródło: xcontain-1000-1000-max-sedzia.jpg.pagespeed.ic.E7Eeph_yd7
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: temp_file28607494586413227
Pobierzźródło: temp_file6644687847844062087
PobierzOficjalnie można mówić o
@murmandamus: @penusvagenus: ja tu widzę informację o konkretnych osobach, nie o całym kraju.
Ujmę to tak, choć wybieram pis z popisu, to gdybym był zarządcą więzienia, to przypadkiem wyłączyłbym kamery na kilka godzin. Tak by Matecki bez problemu mógł wylizać buty współwiężniom. Przecież to taka katolicka postawa, giry komuś umyć.
Oprócz tego mamy ministra o takich zapędach