Aktywne Wpisy

breakdown1 +10
Od jakiegoś czasu coraz częściej myślę, że przydałby mi się coach. Taki dobry coach, który by trochę mną potrząsnął i zmobilizował do wykorzystania swojego potencjału i realizacji jakiś tam swoich marzeń. Korzystał ktoś z was może z takiej usługi?
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy
Myślę o tym, bo choć pod wieloma aspektami działam bardzo dobrze, to trochę życie stanęło w miejscu, a ja przestałem iść w jakimkolwiek kierunku. Mam dobrą pracę, zdalną, w której zarabiam dobre, czy

Jazon +5
#kiszak
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD
Jak się czujecie z tym, że Kiszak zarobił w c--j siana na monetyzacji Gothic Remake, osiągnął peak swojej oglądalności, a na dodatek sprawił, że w cholerę ludzi (w tym wam) pękła d--a? XDDD
Na pewno go bolą te recenzje na steamie o pobiciu menela, płacze pewnie później w nocy i ociera łzy Rumuńskimi Lejami xDDD

źródło: IMG_5910
Pobierz@LeafWhisper: @Snuff @krytyk1205
@ Snuff: no tyle to nie :P
@ Pracujezdalniechyba: pokaż mi chłopa z miseczką H
@ rzepamalinoa: @WolvvloW: tak ale nie tak bardzo jak we wpisie. Żeby było żyły widać trzeba świecić od środka (tzn rowka),, od zewnątrz podświetla tylko kawałek, to samo od dołu. Użyto latarki 1200 lx
I nie nie zrobię zdjęcia.
Ale dajcie z podświetlonymi jajkami. Który pierwszy?
źródło: temp_file3547497364919375725
Pobierz