@Vikopek_1984 IMO wpisuje się w estetykę. Nie komentuję na tagu założeń ideowych, poprostu wrzucam obrazki które mi się podobają. Bo to jest portal z obrazkami w końcu.
@Vikopek_1984 zależy czego szukasz? Jakaś beletrystyka, to w sumie nie wiem - komiks Nausicaä z Doliny Wiatru. Generalnie twórczość ghibli.
Jeśli chodzi o jakieś zagadnienia ideologiczne, to weź sobie czytaj tag #antykapitalizm oraz wszystkie przyrodnicze i ekologiczne ( ͡º͜ʖ͡º) Poczytaj coś o permakulturze jeśli masz kawałek ziemi.
Środek galerii handlowej w Katowicach, psiara zabrała b--ń bez zabezpieczenia na obiadek. Mimo zwracania uwagi o kaganiec ta udawała głuchą. Zwróciłem uwagę ochroniarzowi, ale ten też tym się nie przejął.
źródło: temp_file913648876335958787
PobierzNie komentuję na tagu założeń ideowych, poprostu wrzucam obrazki które mi się podobają. Bo to jest portal z obrazkami w końcu.
Jakaś beletrystyka, to w sumie nie wiem - komiks Nausicaä z Doliny Wiatru. Generalnie twórczość ghibli.
Jeśli chodzi o jakieś zagadnienia ideologiczne, to weź sobie czytaj tag #antykapitalizm oraz wszystkie przyrodnicze i ekologiczne ( ͡º ͜ʖ͡º)
Poczytaj coś o permakulturze jeśli masz kawałek ziemi.