Aktywne Wpisy

SmokStarodawny +15
k---a no przysięgam już jestem tak wkuwiony na tego komara że zaraz biore dezydoranty, podpalał je i nabierdalał nimi po całym pokoju tylko żeby sie go pozbyc, ciezki rywal bo k---a nie wydaje dzwiekow, czasem mi przeleci przed oczami chyba tylko po to aby pokazac ze dalej tu jest i bedzie mnie kasill, dodatkowo okno na noc zawsze szczelnie zamkniette to on juz tutaj zaaklimatyzowany musi byc, stały bywalec, ciekawe gdzie za

ale-sasa +105
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szukam następcy Pixel 7. Wszystko mi w nim odpowiada poza dwoma rzeczami:
- brak teleobiektywu
- wkurzający tryb kolorowania zdjęć(podrasowywanie wszystkie z defaulta przez co czasami wygląda sztucznie.
- mało pamięci - mam wersję 128GB, no ale to kwestia że taki kupiłem :)
O ile drugie jakoś ignoruje o tyle brak teleobiektywu brakuje podczas turystyki rodzinnej.
Ile i na co warto wydać żeby poczuć różnicę? Pixel 9 Pro, Iphone 16? Chciałbym wydać max 3500.
Telefon musi pozostać dalej kompaktowy, wszystko powyżej tych 156mm wysokości jest nie dla mnie.
#telefony #smartfony #google #samsung #pixel #apple
@brevokz01: mozesz dokupic osobny do telefonu
To jest jeden z ostatnich kompaktów: https://www.ceneo.pl/84291370
Nie dość że 2019r modelowo to jeszcze 5000zł trzeba wyrzucić
Ja wiem że taka calówka kompakt rozniesie każdy smartfon ale lepiej jest mieć lepszy fotograficznie smartfon niż gorszy. W szczególności trzeba mieć obiektyw telefoto 3x lub 4x bo normalny szerokokątny ma wbrew pozorom WĄSKIE xD
@WyrobyDrobiowe miałem osobny aparat, przy dzieciakach nigdy go nie wyjmowałem bo telefonem szybciej łapałem dana chwilę, wiec to nie dla mnie.
@24GHzWireless dzięki za feedback
raczej będę patrzył w stronę pixela albo iPhone, Chińczyków za bardzo nie chce, chyba że z czystym Androidem, ale jak widzę cenę mi 15 ultra to podziękuje :)
iphone w telefoto jest bardzo słaby - tragiczna wielkość matrycy, na dodatek startuje od 120mm a przydało by się tak naprawdę 3x jak w chińczykach