Wpis z mikrobloga

• 140
@lukasz-vall: no właśnie, jeśli nie był to błąd aparatury to przecież karygodny błąd pilota i po takim zdarzeniu, jeszcze mówią, jaki on nie był dobry. O ile grupy akrobacyjne danych krajów mają być chlubą tak w naszym przypadku przy takim zdarzeniu powinni ją rozwiązać, bo nie ma czym się szczycić.
  • Odpowiedz
Jak widze pilota który rozwala samolot o ziemie to to samo.

Odpowiedz

@lukasz-vall: bo jesteś zwykłym wykopkiem głupkiem który nie odróżnia samochodu od samolotu i nie masz zielonego pojęcia o lotnictwie, procedurach itp. To, że nie masz takiej wiedzy to nic złego, tylko c-----o, że się wypowiadasz i wychodzisz na głupka.
  • Odpowiedz
  • 1
@KonwersatorZabytkow: Przeczytałem te twoje wypociny na mikro i sam napisałeś że to "najprawdopodobniej wina pilota" i "zbyt niskie rozpoczęcie manewru" . Jesteś głupkiem który jakimś zrządzeniem losu wykształcił się poza swoją inteligencję i rozmydlasz jakimiś buzzwordami prostą rzecz. Jesteś efektem ubocznym polskiego szkolnictwa gdzie lanie wody było premiowane. W Smoleńsku też mieli procedury i się r-------i.

Pozdro mordo i nie przesadzaj z tym byciem inteligentnym bo ci głowa pęknie.
lukasz-vall - @KonwersatorZabytkow: Przeczytałem te twoje wypociny na mikro i sam nap...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz
Przeczytałem te twoje wypociny na mikro i sam napisałeś że to "najprawdopodobniej wina pilota" i "zbyt niskie rozpoczęcie manewru"

@lukasz-vall: rozróżnij "najprawdopodobniej" od twojego wpisu w którym oczerniasz wszystkich polskich pilotów i zastanów się 3 razy.
  • Odpowiedz
zawsze jak pilot się r------e to słyszę, że był doświadczonym pilotem, jednym z najlepszych. Widocznie nieoblatani, nowicjusze się nie rozbijają

@jutokintumi: gość który przeżył wypadek samolotu pod Warszawą, co przywalił w hangar mówił, że to był super doświadczony pilot, ale po prostu chciał się popisać. Mimo że doskonale wiedział że ten samolot nie nadawał się do ostrych manewrów
  • Odpowiedz