Wpis z mikrobloga

Przegrywy, jak jutro przeżyć wesele? Wiem, ze niektórzy z was zwyzywali mnie od oskich . Ok, jestem wysoki, mialem doświadczenie z płcią przeciwną ( kilka postów wcześniej), ale prosze o porady. Ide sam, dali mi stolik z świadkiem Pana młodego więc normictwo srogie :/

#przegryw
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Pan_Monciwoda: Jutro mnie też czeka wesele, okropnie się czuję z tego powodu. Też sam, no bo jak inaczej. Ślub siostry, nie mam pojęcia z kim przy stoliku będę, zgaduję że z rodziną, liczę też na to że nikt nie będzie wymagał ode mnie interakcji społecznych, że wszyscy będą zajęci siostrą i dadzą mi w spokoju wysiedzieć tyle ile muszę. Wesele bez alkoholu żadnego, to kiepsko, bo jednak w dużych grupach
  • Odpowiedz
@Pan_Monciwoda: Tak sobie siostra i jej chłop ustalili, że ma być bez alko. Oni są jakimiś religijnymi abstynentami, w sensie ich abstynencja jest w intencji alkoholików. Nic mi do tego, ale słabo tak jak mówię, że takie 2-3 piwa na rozluźnienie nie wystąpią, wódki i tak bym nie chciał tykać.

Ja już wiem że będzie męczarnia dla mnie, akurat w tym momencie życia, z takim nastrojem z jakim się ostatnio
  • Odpowiedz
@Pan_Monciwoda: huop niech troche wypije zeby byc w humorze, moze jakas daleka pijana ciotka/kuzynka akurat bedzie w nastroju to moze cos ten teges szmeges bedzie ( ͡° ͜ʖ ͡°) nawet jak nie umiesz tanczyc to idz na parkiet
  • Odpowiedz