Aktywne Wpisy

yourgrandma +58
#wykopoweprzeboje
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
W głosowaniu wybraliście na następną kategorię edycji Piosenki afrykańskie.
Tradycyjnie pod tym wpisem podawajcie swoje propozycje, które chcecie widzieć w konkursie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
WAŻNA PROŚBA:
Jak chcecie wstawić kilka utworów to błagam nie w postaci listy (nawet z linkami) tylko jako pojedyncze komentarze. No i najlepiej napiszcie oddzielnie wykonawcę i tytuł (w tej kolejności
źródło: afrykanskie
Pobierz
czasnawykopki +97
Piękny moment na giełdzie.
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
XTB po 100 zł. A kto to widział (╯°□°)╯︵ ┻━┻ i do tego ponad 100 % niezrealizowanego zysku #gielda #meczennicyxtb #xtb
źródło: IMG_2101
Pobierz

Chyba zachowuje się nieświadomie jak burak ale już nie wiem co mam robić. Mam dość mocno obciążającą psychicznie prace. Jestem typowym korposzczurem. Terminy, spotkania z klientem, pretensje z każdej strony. Po 17 staram się zamknąć laptopa i mam te 5-7h na względny odpoczynek umysłowy. Nie odbieram służbowych telefonów, nie zaglądam do terminarza, nie rozmawiam o pracy. Jest to czas, gdzie mogę psychicznie odpocząć od korpo życia.
Różowa jednak jak wraca z korpo to potrafi godzinę gadać o tym jak zła jest sytuacja w jej firmie - że się stresuje tym albo tamtym. No i to jeszcze rozumiem. bo każdy chce się czasem wygadać. Problem jest, że jest to codziennie od 5 lat.
Potem jednak są historie z korpo. Tamta drugiej kubek zabrała. Trzecia poszła na l4 i czwarta jest zła że musi za nią robić. Piąty obraził się na szóstego bo coś obiecał a nie zrobił. No nie będę kłamać - czasem fajne i śmieszne są te historie, ale w większości są życiem codziennym i sam to przerabiam.
Różowa opowiada sobie te historie ze swoją siostrą i 3 przyjaciółkami. Każda opowiada jak im minął dzień i sobie na ten temat dyskutują. Jak różowa opowiada o tym mi to po pierwszych 20 minutach mój mózg się wyłącza. No i dzisiaj była zła bo już jej powiedziałem że ja mogę słuchać tych historii, ale potem jestem zmęczony psychicznie jak i ona. Jak ma problemy w pracy to mogę jej doradzić i pomóc, ale ja chce po pracy odpocząć i nie chce słuchać plotek. Możemy porozmawiać na tematy inne niż praca (no chyba, że dzieje się jakaś krzywda i trzeba przedyskutować jakieś zwolnienie).
Oczywiście foch, ona nic nie będzie mówić i tak już nie mówi 2h.
To oczywiście moja perspektywa. Może z jej punktu widzenia nie poświęcam jej uwagi. Też krąży stereotyp, że jako facet mam chociaż udawać, że słucham. Związek jest idealny ale ta godzina każdego dnia żali z korpo powoli ze mnie duszę wysysa.
#logikarozowychpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Słuchasz 20 minut a potem łapiesz za doope ściągasz majtki i ruchasz,
Nic nie mówisz,
Na początku będzie pewnie drżeć jape że co Ty robisz, ja jeszcze nie skończyłam klepać jadaczką,
Ale za którymś razem jej mózg wychwyci co jest co i będzie już się szybciej streszczała z plotami bo zaraz ruchanie będzie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi