Wpis z mikrobloga

@Polishdoomer02: W Lubelskim jak przejeżdżałem to taka 32cm to po 30 była, i to całkiem znośna, chyba w Opolskim na jakinś zadupiu jadłem podobną też za 3 dyszki. Może to zależy czy jest jakaś konkurencja czy coś
  • Odpowiedz
@kamyyll z czego to wynika? Jadłem we Włoszech w Neapolu pizzę w jednej z najstarszych pitcerni na świecie za lekko ponad 10 euro, poezja smaku. A tu, no nie oszukujmy się, nie jest to ta sama liga
  • Odpowiedz
@Megatron_John: Pazerność januszy, pracuje w gastro od 14 lat. Żeby był biznes opłacalny i dało się coś zarobić to marża musi być minimum 100%
W przypadku Pizzy to jest 400 a nawet 500% :)
  • Odpowiedz
@przezwzrostprzegralemzycie u mnie fajne śniadanie: duży croissant ze świeżym lub wędzonym łososiem, 2 jajka poche (gotowane bez skorupki w wodzie z octem winnym), sos holenderski (żółtka z masłem i białym winem), parmezan + bogata sałatka z dresingiem miodowo musztardowym - 15 funtów. W Polsce drożej. W Polsce takich śniadań wydadzą kilka, ja nawet kilkadziesiąt, w Polsce mało kto sobie na to pozwoli, u mnie każdy sobie na to pozwoli. Ja zarabiam
  • Odpowiedz