Aktywne Wpisy

Teuvo +48
ostatnio jak chodziłem po lesie i gadałem do siebie podsumowując życie to doszedłem do wniosku że jednak zbyt surowo siebie oceniałem i jednak wcale nie tak źle zagrałem tymi kartami które dostałem bo chociaż niektóre były dobre to była też cała masa tych złych i niewiele więcej dało się zrobić

Hortennsia +22
Oglądałem kiedyś Amandę od #kiszak i pysznych ziemniaczków. Na początku robiła fajne cosplaye do streamowanych gier.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
Spoko też się wypowiadała i fajnie że jest oczytana.
Tylko za każdym razem przy łączonym streamie z Rumunem ściągała maskę i aż mnie odpychało od takiego wulgaryzmu i toksyny.
Jakby puszczała lejce i orała wszystkich równo wyśmiewając jakiś randomów z czatu czy ich wyjazdów wakacyjnych z widzami.
źródło: temp_file8491422774735353148
Pobierz

Dlaczego przegrywy z wykopu są tacy męczący? To już nawet mnie przegrywa irytuje to ciągłe narzekanie i obwinianie całego świata xd. Fajnie jest ponarzekać chwilę, zebrać trochę poklasku dla atencji, poużalać się dzień, dwa ale codzienne pisanie/czytanie tego samego to jakaś przesada. Nie trzeba być też wybitnie inteligentnym żeby zauważyć, że codziennie narzekanie NIC ci realnie nie daje a tylko marnujesz czas.
#przegryw #blackpill #samotnosc #depresja #tinder #zwiazki #niebieskiepaski #bekazprzegrywow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: 2a1137549abc72a27a0b42804d842764937ec4799e388d2638b84b0205f935ca
Pobierzźródło: temp_file7160127565038917605
Pobierzmnie trochę oczyściło wyrzucenie z siebie tego wszystkiego tego bulu przez te kilka lat na mirkoblogu i zamknięcie tych drzwi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi