Szukałam psychiatry dziecięcego dla mojego syna. Weszłam na znany lekarz. Tam jakaś pani psychiatra miała dużo negatywnych opinii. Z ciekawości poczytałam komentarze. Ludzie stracili pieniądze, bo np. nie działał im program do konsultacji video z psychiatrą, albo mieli problemy z netem, różne problemy techniczne, a wydali na konsultacje 400-500 zł. Czy oni nie oddają tych pieniędzy, gdy z powodów technicznych nie dojdzie do spotkania online? Jak to jest? Czy to zgodne z prawem? Psychiatra przytulił 500 zł a do konsultacji nie doszło, bo zerwało neta.
✨️ Autor wpisu (OP): No nie. Ze zwykłej przyzwoitości powinien oddać pieniądze. Dla mnie to chore. Nie pomogli dziecku z myślami samobójczymi, a pieniądze wzięli. Dla rodziców tego dziecka 400-500 zł to mogą być duże kwoty. Zwykła chciwość.
✨️ Autor wpisu (OP): pianinka dociera do ciebie że dla kogoś 500 zł to mogą być ogromne pieniądze, a dziecko ma myśli samobójcze? I nie, nie czekała, po kilku minutach się rozłączyła a kasę wzięła za 40 minut, poczytaj komentarze o tej pani psychiatrze. Oni i tak zarabiają miliony. Nie zbiedniałaby jakby oddała chociaż część pieniędzy. Ciekawe czy jak ciebie ktoś tak potraktuje będziesz taka mądra.
#znanylekarz #psychiatra
Szukałam psychiatry dziecięcego dla mojego syna. Weszłam na znany lekarz. Tam jakaś pani psychiatra miała dużo negatywnych opinii. Z ciekawości poczytałam komentarze. Ludzie stracili pieniądze, bo np. nie działał im program do konsultacji video z psychiatrą, albo mieli problemy z netem, różne problemy techniczne, a wydali na konsultacje 400-500 zł. Czy oni nie oddają tych pieniędzy, gdy z powodów technicznych nie dojdzie do spotkania online? Jak to jest? Czy to zgodne z prawem? Psychiatra przytulił 500 zł a do konsultacji nie doszło, bo zerwało neta.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
On był w tym czasie i czekał żeby Ci udzielić świadczenia a nie żeglował po oceanie gdzie nie ma internetu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo