Musiałbym na niego wydać u mnie 1 300 złotych w wersji z diamentami (cena po kuponie). Zastanawiam się nad zakupem wersji z niebieskimi diamentami ale ona u mnie kosztuje 1650 złotych. Cena wydaje mi się dosyć wysoka, ogólnie ten pierścionek jest wart może 15% swojej ceny.
Chciałbym sobie kupić coś fajnego, mieszkam za granicą i płacę za pokój 3 500 złotych więc wydanie kasy na ten pierścionek nie jest jakieś nadmierne. Wolałbym jednak upewnić się czy to ma sens, z tego powodu też jestem ciekawy waszych opinii na ten temat.
Czy uważacie że jest fajny? Albo że za drogi i i tak nie będzie wyglądał jak na zdjęciach? A może nie pasuje do 27-latka? Może macie lepsze podobne propozycje? Ogólnie szukam czegoś podobnego a myślę że większość srebrych pierścieni męskich jest zbyt duża i źle wygląda
dbały-twórca-98: Jeżeli Ci się podoba i masz kasę to kupuj. Ja przez całe życie waliłem w ścianę następującym schematem: - chciałem coś kupić/zrobić większego ale nie miałem kasy - oszczędzałem jakiś czas - jak już nazbieralem to albo mi się odechciewało albo tej kasy żałowałem bo np. Głupio mi było wydać kilka tysięcy na „hobby” czy „marzenia” myśląc np o tym ze rodzicom ciężko albo bratu się urodziły trojaczki. - rezygnowałem
sprawny-poszukiwacz-89: @Vadzior : Ogólnie rozważam też zakup zegarka, tylko sensowny zegarek kosztuje od 6 000zł (Longines) do 30 000zł (Omega) / 45 000 złotych (Rolex). Taki pierścionek srebrny jest dużo tańszy, a przecież to też biżuteria
@marsellus : Mój chłopak na pewno będzie zadowolony
Do Anonima: Masz rację, ale szkoda wyrzucać kasę na coś czego się realnie nie potrzebuje. Biżuteria się generalnie zalicza do takich drogich i w gruncie zbędnych rzeczy.
@mirko_anonim: Jak tam chcesz, dla mnie sensowne są bulovy, orienty, seika i vostoki, a cena podobna jak i ten pierścionek, i oczywiście mam na myśli automaty, bo kwarce będą jeszcze tańsze, ale tak jak pisałem, jak się podoba to nie masz się nad czym zastanawiać, Ty wolisz drogie marki zegarków, a ja zadowolę się przeciętniakami
Witam,
Zastanawiam się nad kupnem męskiego pierścionka srebrnego dla mnie jako 27-latka.
Dokładniej chodzi mi o ten pierścionek z linka (Glamira Buizel): https://www.glamira.pl/glamira-ring-buizel.html?alloy=white-silber&stone1=diamond-Brillant
Musiałbym na niego wydać u mnie 1 300 złotych w wersji z diamentami (cena po kuponie). Zastanawiam się nad zakupem wersji z niebieskimi diamentami ale ona u mnie kosztuje 1650 złotych. Cena wydaje mi się dosyć wysoka, ogólnie ten pierścionek jest wart może 15% swojej ceny.
Chciałbym sobie kupić coś fajnego, mieszkam za granicą i płacę za pokój 3 500 złotych więc wydanie kasy na ten pierścionek nie jest jakieś nadmierne. Wolałbym jednak upewnić się czy to ma sens, z tego powodu też jestem ciekawy waszych opinii na ten temat.
Czy uważacie że jest fajny? Albo że za drogi i i tak nie będzie wyglądał jak na zdjęciach? A może nie pasuje do 27-latka? Może macie lepsze podobne propozycje? Ogólnie szukam czegoś podobnego a myślę że większość srebrych pierścieni męskich jest zbyt duża i źle wygląda
#zakupy #bizuteria #glamira #pierscionki #srebro
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
źródło: white
Pobierza nie myślałeś bardziej nad np. zegarkiem? Imo lepszy wybór, i funkcjonalny i ładny
ale jak się Tobie podoba to droga wolna, to moje zdanie tylko
- chciałem coś kupić/zrobić większego ale nie miałem kasy
- oszczędzałem jakiś czas
- jak już nazbieralem to albo mi się odechciewało albo tej kasy żałowałem bo np. Głupio mi było wydać kilka tysięcy na „hobby” czy „marzenia” myśląc np o tym ze rodzicom ciężko albo bratu się urodziły trojaczki.
- rezygnowałem
@marsellus : Mój chłopak na pewno będzie zadowolony
Do Anonima: Masz rację, ale szkoda wyrzucać kasę na coś czego się realnie nie potrzebuje. Biżuteria się generalnie zalicza do takich drogich i w gruncie zbędnych rzeczy.