@PetalMind na co mam się załatwiać do butelki jak na jednej końcówce mam chociaż toy toya a na drugiej ludzką toaletę w dodatku automat ma kawę, mikrofalówkę i fotel do masażu?!
@chuckd rozwiązania idealnego nie ma, tak jak pisałem jeśli czuję zmęczenie przerwę mogę odebrać i tak w przeciągu podaj, że 5 h pracy muszę mieć minimum jedna 15 minutową. Jeśli nawet przyjadę minutę przed odjazdem nie raz zdarzy się, że pójdę do WC i wyjadę na kilku minutowym opóźnieniu i nikt mi krzywdy nie dzieję. Czasem jest tak że się przyjeżdża i odjeżdża od razu
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
Mam straszne problemy z zasypianiem. Nie mam o czym myśleć przed snem żeby było to angażujące. O czym Wy myślicie? Bo ze mną coś nie tak się porobiło i nie umiem ani marzyć ani śnić, może mam za nudne żyćko ostatnio czy co xd #dobranoc #sen #sny #zdrowie #depresja #bezsennosc
źródło: temp_file6161415315142025739
Pobierzźródło: temp_file8611669426743138643
PobierzSię zapytać czy sikasz do butelki ale za komunikację miejską to powinni buty całować
Przyjedź Pan!
Przyjedziesz? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1643063236YifsK8oWbjnIbm1KFNcUcP
Pobierz