Aktywne Wpisy
Adamfabiarz +69
Parę osób rok temu naśmiewało się z mojego zakupu Fabii 1.0 MPI 60 KM. Czy wybór był nietrafiony? Cóż, brakuje np. 6-go biegu. Ale ogólnie jestem zadowolony. A szczególnie pod dystrybutorem. W ciągu 12.5 miesiąca przejechane 39 tys. km.
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
Ostatnio trasa stacja benzynowa okolice Koblencji - okolice polskiej granicy i jechałem specjalnie wolniej (o parę km/h wolniej niż zwykle), po jeździe torowej, a chciałem jeszcze na tym samym oleju dojechać do Polski,
t_i_t_o +228
Na wadze 84,6. W sumie spadło 4,4 kg ;D
Zjedzone:
*musli
*japko
*warzywa + kotlet
*dwie kiełbaski z grilla
*koktajl owocowy (banan, truskawki, arbuz + jogurt naturalny)
W południe wybyłam z domu, żeby pobiegać, ale ledwo zaczęłam i rozbolał mnie brzuch (ech, być kobietą...). Mimo wszystko jakoś przebiegłam 2,2 km. I wieczorem standardowo rowerek stacjonarny, ale dzisiaj troszeczkę lepsze tempo i większy opór. W godzinę 32 km :).
Mimo, że mi się wydaje, że zjadłam dzisiaj aż nadto, to mój #niebieskipasek na mnie krzyczy, że za mało :(. Jakoś chyba źle reaguję na mięso, bo wydaje mi się potem, że pochłonęłam tyle kcal, że jutro będzie 2 kg więcej na wadze :/
#dieta #odchudzanie
@krolka89: aha
@krolka89: Patrz na jakość jedzenia, a nie licz kalorie.
@WinyI: no mięso podobno zdrowe jest :p były warzywa, owoce. Czyli wszystko co trzeba :P
@krolka89: No jest, ale nie tłusta kiebłba z grilla, na boga :)
@japer: nie, nie :) trochę ciała sobie zostawię ;P
@krolka89: Kiełbasa przypiekana na grillu JEST tłusta :).
Kolego jeżeli się nie znasz to nie gadaj. Tłuszcze też są potrzebne w diecie podczas redukcji wagi, jeżeli twierdzisz inaczej to proponuję podszkolić się w temacie. Z tego co widać po jej wpisach to tłuszczy i tak ma chyba za mało.
Co do kiełbasy z grilla to duża ilość tłuszczu się wytapia przecież :)
@Pantograf: to nie jest dużo patrząc na to z jakiej wagi schodzi. na początku zawsze szybciej bo jest z czego (przede wszystkim woda, ale nie tylko).
@krolka89: błagam, skończ z tym "japkiem" bo aż boli... i ogranicz owoce, to sam cukier. lepiej zjedz serek wiejski, albo chudy twaróg, zwłaszcza na wieczór
@KubKa: >Kolego jeżeli się nie znasz to nie gadaj. Tłuszcze też są potrzebne w diecie podczas redukcji wagi, jeżeli twierdzisz inaczej to proponuję podszkolić się w temacie.
@Szokatnica:
#januszediety widzę.