@Neobychno: gruba baba miała 50 bolców, to jest własnie to o czym piszę od jakiegoś czasu. Żyd zakręcił korbą i mamy to co mamy. Grube nieatrakcyjne baby mają eldorado peklowania i puszczają się tak często jak tylko się da
@Neobychno: ja p------ę co te spermiarze zrobiły że laska która daleko ma do BMI w normie ma takie branie i myśli że jest nie wiadomo jaką modelką xd Uciekać przed takimi nie chciałbym nawet napluć na taką w 90% tatuaże u laski redflag
@Liryczne_MMA: Zdradzę ci pewien sekret, ale to że tobie się nie podoba nie znaczy że innym też, na trzeźwo mi akurat też średnio się podoba, ale po paru w-----y, w sumie jakbym musiał tylko zaruchać to why not.
@Neobychno: Obrzydało by mnie jakby obca, brudaska, gruba, zapocona i jeszcze ukra, w ten sposób opierała się o moj mebel. C--j wie jakie bakterie tam zostawi
Żyd zakręcił korbą i mamy to co mamy.
Grube nieatrakcyjne baby mają eldorado peklowania i puszczają się tak często jak tylko się da
Uciekać przed takimi nie chciałbym nawet napluć na taką w 90% tatuaże u laski redflag
XD
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzźródło: 1000004415
Pobierz