Wpis z mikrobloga

@milo77: Zdecydujcie się. Dzieci nie ma dlatego, że kobiety Was nie chcą (taka narracja była jeszcze tydzień temu). Czy może dlatego, że to WY nie chcecie mieć dzieci bo boicie się alimentów?

Ja już się pogubiłem.
  • Odpowiedz
@DziadLab: kolejny pseudomądry co nie dostrzega, że są różne grupy mężczyzn w społeczeństwie (w tym na wykopie), z różnymi problemami. Skąd wy się bierzecie?
  • Odpowiedz
@DziadLab: boimy się że musimy posiadać żeby nas jakaś księżniczka łaskawie zechciała, a potem i tak zabierze dzieci i będzie ciągnąć alimenty.

Mam nadzieję, że pomogłem.
  • Odpowiedz
Zdecydujcie się. Dzieci nie ma dlatego, że kobiety Was nie chcą (taka narracja była jeszcze tydzień temu). Czy może dlatego, że to WY nie chcecie mieć dzieci bo boicie się alimentów?

Ja już się pogubiłem.

@DziadLab: jak jedna osoba coś napisze to wypowiada się za wszystkich mężczyzn w polsce, dokładnie tak jest
  • Odpowiedz
Zdecydujcie się. Dzieci nie ma dlatego, że kobiety Was nie chcą (taka narracja była jeszcze tydzień temu). Czy może dlatego, że to WY nie chcecie mieć dzieci bo boicie się alimentów?

@DziadLab: wykop to jednolista masa o spójnych poglądach. Oczywiście że jest tak jak mówisz.
  • Odpowiedz
@DziadLab: jedni tak, inni tak. Społeczeństwo nie jest monolitem. Ja nie chcę dzieci, bo ich nie lubię. Tak samo moja żona. Ale już kilkanaście lat temu jedna próbowała mnie w alimenty wrobić mimo, że jej nawet nie spenetrowałem.
  • Odpowiedz