Wpis z mikrobloga

#kryptowaluty

Widzę, że nie których łapie fomo i chcą wchodzić all in. Większość ludzi co robi hajs na krypto wychodzi powoli…cykl dobiega końca więc polecam każdemu zapakować się w stable i poprostu poczekać do tego 2026 i wtedy sobie może zacząć dca. Nie wiadomo czy akurat wtedy się zacznie bessa, może później a może wcześniej ale wchodzić teraz? Wszyscy krzyczą o tym staking etf na ETH ale to dalej będzie sell the News tak samo jak było z etf na btc. Ludzie kupujący te etf w dobie bessy też będą sprzedawać. Wiem bo sprawdzałem wykresy aukcje padają i wszystko leci na dno więc krypto w szczególności. Nigdy się nie wstrzelisz idealnie ale lepiej zacząć skupować zgodnie z cyklicznością. Ja zawsze robiłem odwrotnie i wychodziłem na 0 bądź mały plus xd tak więc lepiej nie zarobić niż zarobić mało a potem stracić. Zróbmy to razem w zgodzie z cyklicznością nie chce więcej fomo i wbijania na górkach.
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wypokowicz93: to samo (w sensie też zawsze odwrotnie). Wiecznie jak były olbrzymie spadki to się poddawałem i wychodziłem z rynku, a potem wiadomo co - dzida do góry. Ostatnio końcem czerwca było to samo jak ogłosili wojnę. Oczywiście znowu się wycofałem (choć pamiętam jak było przy Covid i w '22 gdy Putin ogłosił wojnę) i wróciłem hajsem na konto. Lekka strata na dolarze bądź często na 0. Teraz nauczony cyklicznością
  • Odpowiedz