Wpis z mikrobloga

Hahhahah beka z fajnopolactwa. Dlatego przegraliscie teraz wybory i wrzucacie wyzszy bieg jadac prosto na sciane w kierunku wyborow w 2027. Zapowiada sie spektakularna masakracja fajnopolactwa za 2 latka na co zacieram juz raczki. Jak to bylo fajnopolacy? WOLNE SONDY? xDDD

reksio10 - Hahhahah beka z fajnopolactwa. Dlatego przegraliscie teraz wybory i wrzuca...

źródło: obraz

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@reksio10: a niech piss i konfederosja wjeźdżają na pełnej k----e. Zgadnij kto najbardziej oberwie - taka biedota jak ty xD

Klasa średnia z miast sobie poradzi
  • Odpowiedz
@mac4333: no tak, bo na przedmieściach i na wsiach nie ma klasy średniej. Klasa średnia musi być trzymana w 25 metrowych klatkach i słuchać jak somsiad z klasy średniej bije żonę lub sra ( ͡º ͜ʖ͡º) nawet mi was nie żal
  • Odpowiedz
@YebakaLesny: mówisz o klasie średniej, która jedzie na unijnych dopłatach? To się za pissu skończy xD

A jeśli masz na myśli ludzi, którzy wyprowadzili się na wieś - to jest promil, który pomijam.

Przezyjemy was
  • Odpowiedz
@mac4333: otóż nie, ja mówię o ludziach mających domy na wsiach, prowadzących biznesy czy też pracujący jako freelancerzy. Uwierz mi, że nikt z nas nie chciałby mieszkać w chowie polaka klatkowego, który dodatkowo uważa się za klasę średnią ( ͡º ͜ʖ͡º)
nie muscie nas przeżywać, my po prostu mamy was w dupie ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz