@Kryspin013: oczywiście należy wierzyć ai które wczoraj wyzywało ludzi od debili jeśli wyraźnie nie znaznaczy jak liczy a tutaj zaznaczyło, że liczy 8 lat pisu i dwa lata po xD i to ja jestem mało rozgarnięty
a tutaj zaznaczyło, że liczy 8 lat pisu i dwa lata po xD
i to ja jestem mało rozgarnięty
@Brutus66: a jak ma liczyć geniuszu? Dane są r/r, a tendencję masz wyraźnie spadkową po odwołaniu PiSu. PiS w każdym przypadku wypada źle. Możesz sobie też porównać z danymi z 2008-2015. Fakty są takie, że PiS robił i robi politykę szczując na imigrantów a
@Pracuje_zdalnie_chyba: Po co wy z tym @eduardo-garcia gadacie, to pisdowski troll, nic innego nie robi całymi dniami a jakakolwiek rzeczowa gadka u niego nie istnieje.
@badreligion66: @bzyku95 @Brutus66 pis w pierwszych latach kadencji też mało przyjmował xDDD dopiero potem się rozkręcił. PO w 2024 wydali 329 tys wiz a w pierwszym kwartale tego roku 100 tys. Trzeba poczekać na koniec kadencji i porównać. Nawet jeżeli to będą podobne liczby to moim zdaniem nie ma znaczenia. Popis
no nie wiem czy to na korzyść PO skoro zlicza wszystko z 8 lat pisowi a po tylko z 2 lat xDXDXDXDXD
@Brutus66: dlatego te dane powinny być porównywane za ten sam okres, a więc pierwsze 2 lata PiSu i pierwsze 2 lata PO. Ewentualnie poczekać z takimi ocenami do końca kadencji.
źródło: temp_file3657567349680907070
Pobierz@Brutus66: o człowieku, ja wiedziałem że ty jesteś nierozgarnięty, ale nie że aż tak XD
a tutaj zaznaczyło, że liczy 8 lat pisu i dwa lata po xD
i to ja jestem mało rozgarnięty
@Brutus66: a jak ma liczyć geniuszu? Dane są r/r, a tendencję masz wyraźnie spadkową po odwołaniu PiSu. PiS w każdym przypadku wypada źle. Możesz sobie też porównać z danymi z 2008-2015. Fakty są takie, że PiS robił i robi politykę szczując na imigrantów a
@Brutus66: dlatego te dane powinny być porównywane za ten sam okres, a więc pierwsze 2 lata PiSu i pierwsze 2 lata PO. Ewentualnie poczekać z takimi ocenami do końca kadencji.
@eduardo-garcia:
źródło: 60544d4b48652700b258872682d32ee496e4cde79d7ef9063d43c041e42d8e7b
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora