Wpis z mikrobloga

https://x.com/OficjalneZero/status/1941502375866343460
Kreowanie rzeczywistości przez Kana Ziobro.
Nasilenie kryzysu migracyjnego? Pisowski zadymiarz i pachoł Bąkiewicz namówił jakiś typów do stania na drodze.
I stoją po przejściach od tygodnia, posiłkując się zaawansowaną techniką jak drony z termowizją, fotopułapki i opici Romperem bezrobotni. A co im się udało wykryć? Jednego murzyna, czeskich turystów i niemiecki patrol ktory okazał się polskim patrolem.
KRYZYS SIĘ NASILA, CZEGO NIE ROZUMIESZ

#kanalzero #bekazpisu #bekazprawakow #granica
  • 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 9
@PiszeCzasen: Trochę mi przeszkadza, że jakieś bezimienne łachudry zgrywają strażników teksasu, zatrzymują auta na drodze, ośmieszają i zniechęcają do odwiedzin turystów, którzy mogą się obawiać, że jakaś dresiarnia ich ściągnie z drogi w środku lasu, żeby przeszukać im auto.
A najbardziej mi przeszkadza, że sieją panikę w kraju, opowiadając bzdury o wielkim niebezpieczeństwie z którym walczą a przez bity tydzień widzieli z daleka jednego murzyna.
  • Odpowiedz
@Tasde: A poza tym te pacany nie mają kompetencji do legitymowania ludzi i przeszukiwania im samochodów. Zwykłą bandyderka, bo zastraszalają ludzi i pod presją im przeszukują auta. Od tego jest policja lub straż graniczna, a nie bezrobotny dresiarz z pipidówy dolnej. No ale w końcu przyszly prezydent to bandyta to czują się uprzewilejowani #pdk
  • Odpowiedz
@Tasde: to, że przy niestrzeżonych przejściach poznajdywali porzucone rzeczy (tak, tak, pewnie wędkarzy :)), namalowane szlaki i zero polskiej straży w okolocy przez noc też Ci nie przeszkadza. Goście stoją za friko, robią tez dobrze Tobie, a Ty marudzisz. Dwa tygodnie temu przejeżdżałem do Niemiec i mi auto trzepała niemiecka policja. Pewnie bez powodu.
  • Odpowiedz
@PiszeCzasen: No trzepała bo każdy chce iść do Niemiec z tych, którzy dostali się do nas legalnie lub też nie (przez płot).

Jaki idiota będzie zawracał z Niemiec do Polski... Nikt dobrowolnie tak granicy nie przekroczy bo i po co?
  • Odpowiedz
  • 1
@PiszeCzasen: A z ciekawości, daj jakieś dowody tych porozrzucanych rzeczy i namalowanych szlaków.
I nie zastanowiło cię, czemu wypuszczony dziko w Polsce imigrant nie miałby chcieć wrócić do Niemiec?
  • Odpowiedz
A z ciekawości, daj jakieś dowody tych porozrzucanych rzeczy i namalowanych szlaków.

jakich dowodów oczekujesz? Obejrzałem film, do którego się odnosisz. Powiesz, mogła być ściema. Odpowiadam wszystko co oglądamy w mediach może być ściemą.

I nie zastanowiło cię, czemu wypuszczony dziko w Polsce imigrant nie miałby chcieć wrócić do Niemiec?

@Tasde: Może chcieć tylko, że każde przejście niemieckie jest pilnowane po stronie niemieckiej.
  • Odpowiedz
  • 1
@PiszeCzasen: No może może, ale jak ktoś mi pokaże murzyna w mediach to uwierzę że widziałem murzyna, jak ktoś mi pokaże porozrzucane ubrania i powie, że to murzynów, to jakoś trudno mi uwierzyć.
Wiesz, ostatnio znalazłem puszkę po piwie w ogródku, mogę oskarżyć o to murzynów?
  • Odpowiedz
@PiszeCzasen: D-O-W-O-D-Y

Jeździ se k---a samochód niemieckiej policji bo się ludzie kręcą przy granicy i ogólnie atmosfera jest "napięta". Prawacy "MOGLI BYĆ" ...

W dodatku postuje to baba, która mówi, że Niemcy robią patrole u nas a gość był z Polską
bartekppp - @PiszeCzasen: D-O-W-O-D-Y 

Jeździ se k---a samochód niemieckiej policji ...
  • Odpowiedz
@PiszeCzasen: Równie dobrze mogli tam mieć 3 tony złota i niestety zwykli ludzie temu zapobiegli...

Tak jak mówiłem brednie baby, która nie rozpoznaje żandarmerii wojskowej i robi wszystko żeby zaognić sytuacje.
  • Odpowiedz