Wpis z mikrobloga

Dzisiaj po trzech tygodniach mój rower wrócił z lakierni. Malowanie proszkowe + nowe stery, w między czasie lekka polerka w mostka, sztycy i kół. Muszę przyznać, że proszek wygrywa o kilka długości z malowaniem DIY. Wcześniej malowałam ramę sama, ale dopiero po proszku mogłam zobaczyć jakie mam piękne mufy.

Za miesiąc inwestuję w porządny blat i korby stąd tymczasowo napinacz na plastiku biopace. Ale jest już blisko finiszu i jaram się jak głupia ❤

#rowery #rower #pokazrower #singlespeed
szatniarka - Dzisiaj po trzech tygodniach mój rower wrócił z lakierni. Malowanie pros...

źródło: comment_nS7BVQgqn0nnzZ6I8apNKqIQqYptd3JA.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@BeeLee: pedały też do zmiany. zastanawiam się nad platformami dartmoor + strapami albo nad jakimiś fajnymi noskami. W strapach mi się wygodnie jeździło, ale są nieestetyczne i się syfią szybko. Z kolei nosków nigdy nie próbowałam i zastanawiam się czy to dla mnie.
  • Odpowiedz
@szatniarka: Noski ponad życie, poszukaj jakiś starych shimano, takich trójkątnych. Zrobiłem na nich na prawdę wiele km na ostrym i bardzo polecam. Ja mam kombo pedały rsx i noski 600. Nie bierz strapów to wygląda estetycznie jedynie w stacjonarnym
  • Odpowiedz