Aktywne Wpisy

ka-ne +28
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała
Organizuje wesele na 240 gości, realnie spodziewamy się ok. 200. Czy wypada wynająć ochronę, w sensie ze 2-3 gości którzy będą pilnować spokoju i ew. wyciszać konflikty. Wiem, że wśród gości mogą być osoby które mają miedzy sobą zatargi, staraliśmy się eliminować takie osoby z grona gości ale na pewno w 100% się nie udało. Przesłanki są jednak następujące, że jedna osoba przy wręczaniu zaproszenia od razu zapytała

1. "Ludzie zainwestowali i oczekują, że mieszkania nie będą tanieć" - Jacek Tomczak
2. "Mieszkanka w Warszawie są tanie, bo w Monaco są droższe" - Bartosz Turek
3. "Normalnie płakać się chce" - Maciej Wandzel
#nieruchomosci #heheszki
Sprawiedliwość społeczna to twoim zdaniem system w którym synek i córeczka tatusia, życiowe niezdary, będą pluli na głowy zdolniejszym i bardziej pracowitym rowniesnikom tylko dlatego, że nie mieli farta urodzić się w kaśxie rentierskiej?
Bo do tego właśnie prowadzi sztuczne pompowanie cen nieruchow.
XDDDDDD
Przecież ja głównie sie wypowiadam o niezamożnych ambitnych ludziach którzy biorą kredyt na mieszkanie a na wkład własny to pożyczają po rodzicach albo biorą z kopert z wesela.
Ty masz klapki na oczach dramat sytuacji polega na tym ze nawet siebie nie widzisz.
Dobra nie chce mi sie odpowaidac na ten smietnik co tu robisz.
Wymyslasz jakies bzdety dlaczego to sie powinno oplacac argumetnujac to odwroconymi hipotekami - to zrob mi przysluge i sprawdz jaki % Polakow uzywa w Polsce odwrocone hipiteki. Podpowiem - mniej niz 1 %.
Drozejace nieruchy nikomu nie sluza. A to ze ludzie tego nie rozumieja to inna sprawa. Przecietny Polak mysli tez ze ludzie zyli wtedy kiedy