Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +164
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +129
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Musisz porozmawiać i jasno przekazać, co o tym sądzisz. Czy to będzie siostra, czy mama, czy ktoś inny. Przekaż im, że chcesz, żeby zaprzestali już tych prób "pomocy". Świat jest bardziej skomplikowany, niż im wydaje. Powiedz im dosadnie o tym, że zaprzestaniesz się pojawiać na świętach. Powiedz tej osobie o bólu i
typowy gej z Ciebie └[⚆ᴥ⚆]┘
Rodzina chce Ci pomóc, może nieudolnie, ale z dobrą intencją. Nie obrażaj się na ludzi za to, że chcą dla Ciebie dobrze. Obrażaj się za to, że sam sobie robisz krzywdę swoją biernością.
A Ty, no cóż. Zamiast zrobić coś
@filozof900: moja babcia po takiej deklaracji z mojej strony pewnie by zaczęła się zastanawiać, który z wnuczków jej znajomych też może być i pytała czy nie chcę poznać.
@ZeroCukru: wśród takich które mają wypisane na twarzy obrzydzenie na jego widok? Serio?
@gorobei: mi też każą zapraszać kogoś na wesele a ja mówię, że idę sam. I w przeciwieństwie do OPa nie widzę tutaj