Wpis z mikrobloga

@PasztetDuda Kononowicz w te lato co umarł Sichodolski już powiniet gdzieś trafić pod opieke bo jego stan zdrowia od grudnia gdzie Major z Sedziszowa przyjechał jeszcze był w miare nadający się do jako takiej samodzielności.Dreptał o laseczce i w miare dawał rade poruszać sie po domu natomiast już pol roku pozniej musieli go prowadzac i walil w pampersy. Do jesieni 2022 powinni zakonczyc juz to nagrywanie,poinformowac wszelkie placowki,widzów i pozegnac sie
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre: O laseczce on chodził jakoś od 2016 jak nie wcześniej :D. Myślę, że ten proceder nie był tak dostrzegany przez osoby nieznające szkolnej, bo KOnon był nieporadny, chory psychicznie i fizycznie, a takie osoby często się staczają bez udziału innych. Gdyby nietypowi nie nadepnęli mocno na odcisk Olgierdano, to być może wyszliby bezkarnie i wzięli następne menelskie tamagotchi POd opiekę.
  • Odpowiedz
@PasztetDuda zgadza sie tymbardziej ze proceder zerowaniu na wizerunku Konona trwał od dawna i nigdy nikomu to nie przeszkadzalo.To prawda,Olgierdano zadał Bielszczakowi wiele poteznych ciosow i pokrzyzowal mu wiele planow nie mowiac juz o nadszarpnieciu jego budzetem i pozbawienia wielu mozliwosci kolejnych zarobkow ale tez narobil sobie wielu wrogow a nie czarujmy sie wielu fanow Bielszczaka to nieciekawy element. Na miejscu Olgierdana bym uwazal na siebie bo ludzie sa msciwi i
  • Odpowiedz
@PasztetDuda a co do laseczki Kononowicza to on już zaczął sie nia podpierac dużo wczesniej niz od 2016 😂 jeszcze byl dobrze przed 50tka lata 2006-2008 juz wtedy mial 3 nozke . Ludzie mowia ze symulowal tak by w moprze co ugrac ale ja tam nie wiem jaka prawda ale widziałem filmiki jak knur jako 4O paroblatek zasowal z kulacha 😂
  • Odpowiedz
@Eldefekatorre: Gdyby mi zaczepiono rodzinę, rozwieszano obrzydliwe kartki w miejscu zamieszkania też bym nie odpuścił, bo ci ludzie się już nie cofną. A pewnie są jeszcze jakieś zakulisowe sprawy, o których nie wiemy. A Barnej od początku chciał zarabiać na szkolnej i dalej pewnie kce dlatego to ciągnie :D. Ja to widzę tak, że ludzie sobie niszczą nawzajem życia, a Warmianin patrzy na to z góry czy tam z dołu
  • Odpowiedz
@PasztetDuda Konon nigdy sobie nawet nie zdawal sprawy z tego co sie odwalalo dookola niego 😂 poza zapchaniem kichy i mleczka malo co go interesowalo i to jest wlasnie sukces kleszczy a jego porazka. Gdyby choc troche interesowal sie tym wszystkim moglby ugrac sobie wiecej od zycia a moze nawet i nawiazac wspolprace z kims kto nie zrujnowałby mu zycia i nie odcia od swiata. Konon był poprostu leniwy jego uposledzenie
  • Odpowiedz