@przegrywNL: Jeśli szybko zdiagnozowali zanim zaczęły się przerzuty, to przecież nic jej nie będzie. Wycieli jej zmianę, dali na badania wyszło, że złośliwy. Jak nie ma przerzutów i oby nie miała bo nikomu tego nie życzę. To żadnych skutków nawet nie poczuje.
@przegrywNL: Pomponik, Plejada, Pudelek, Jastrząb post... Same wielkie poważne media o niej wypisują xD Nie rozumiem ludzi którzy przeżywają to jak inni żyją. Mam to w odbytnicy czy ma czerniaka czy ma biegunkę. Nie jestem z nią w żaden sposób związany. Jak ja będę mieć czerniaka to czy ona będzie się o mnie martwiła? No nie.. więc niech spada na bambus
Nigdy nie rozumiałem w szkole takich osób, po co i dlaczego. W sumie się zawsze zastanawiałem czy to dobrowolna decyzja dziecka, czy po prostu p------i rodzice #szkola #edukacja
źródło: IMG_7905
PobierzCzy to prawda?
Same wielkie poważne media o niej wypisują xD
Nie rozumiem ludzi którzy przeżywają to jak inni żyją. Mam to w odbytnicy czy ma czerniaka czy ma biegunkę.
Nie jestem z nią w żaden sposób związany. Jak ja będę mieć czerniaka to czy ona będzie się o mnie martwiła? No nie.. więc niech spada na bambus