Aktywne Wpisy
Rabusek +138
Urodziła mi się zdrowa córka
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
Dostalem awans w pracy w trakcie tacierzyńskiego nie będąc w pracy przez prawie 2 miesiące
złapalem dwoch klientow na part-time consulting
Ten rok zapowiada sie super (ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)(ʘ‿ʘ)
JeszczeZyje +4
musiałabym mieć takie coś żeby mi założyli aparat i naprawili mordę
Na wadze bez zmian.
Zjedzone:
* śniadanie - dwie kanapki z jajkiem
* w pracy - banan i truskawki
* makaron z sosem groszkowym i piersią z kurczaka
* jogurt z ziarnami + kilka truskawek
Jak ja kocham truskawki!
Eh dopiero się zorientowałam, że oprócz groszku dzisiaj zero warzyw :( będę musiała jutro nadrobić.
Kondycja mi się polepszyła :) przebiegłam prawie 4km, robiąc o wiele mniej przystanków niż zwykle :D a ostatnio ledwo ledwo 3km :P dumna jestem z siebie i szczęśliwa :)
W #lidl w czwartek jakby kogoś interesowało będą ciuchy sportowe w tym buty i coś co bardzo mi się przyda i innym różowym paskom: stanik sportowy za 27, albo 28 zł.
#odchudzanie #dieta
@krolka89: był stolec ?
Komentarz usunięty przez autora
@getrag: spoko spoko :D jak schudnę to się pochwale, jakieś #pokaztransformacje czy coś:D
@Nick3emnick: ale ja lubię biegać :p polubiłam to, bo jestem po tym szczęśliwsza :) ech, te endorfiny :D
@MrsGreen: haha,
@hellyea: nie smaruję niczym :) chyba że musztardą jak mi pasuje do reszty :)
Nie zamartwiaj się, nie ucinaj teraz bardziej kCal, po "złym" okresie zejdzie Ci dalej ładnie waga.
Króliki to chyba marchewki lubią, a nie truskawki.
właśnie taką mam nadzieję :) A o co chodzi z królikiem? :D
@matra: niestety nienawidzę kaszy, a uwierz mi próbowałam ją polubić nie raz. Po prostu jem na siłę i już. Starałam się ostatnio jeść na śniadanie omlet, albo jajecznicę, ale dzisiaj na szybko kanapki wciągnęłam, bo się spieszyłam do pracy :)
A makaron i chleb zawsze staram się jeść te lepsze, zdrowsze. Nigdy z białej mąki :)
No jak nie kasza, to jeszcze ewentualnie zostaje ryż, chociaż ja jem zarówno kaszę jak i
@wspodnicynamtb: a no właśnie :) za 200zł sobie nie kupię, a taki sportowy z lidla będzie na pewno lepszy niż zwykły stanik :)