Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Po latach samotnośc i incelstwa 27 lvl tu postanowiłem spróbować swoich sił w realu.
Mieszkam w małym powiatowym miasteczku w Małopolsce okolice Sącza.
Mój rocznik 97 wszystko wyjechało w Kraków. Zostałem sam miałem dość walenia konia. Więc wyszedłem na miasto zobaczyłem że fajne Julki sprzedają lody na oko 18 lub 19 lvl w budkach więc zacząłem podchodzić pod pretekstem kupna loda.
Gadka szmatka Do jednej drugiej trzeciej Julki ,spytałem się jak interesy kiedy wolne i odrazu zacząłem zapraszać na kawę.
Na pierwszy strzał poszła blondynka kolczyk w nosie 16 lvl zagaduje
Gdy mowie ze mi sie podoba to laska wykrzywia ryja mowi ze ma 16 lat ze jestem za stary xD mówię że mam 21 lvl ale nie pomogło to olałem.
Podszedłem do kolejnej 18 lvl tu myślałem ze sukces dostałem FB jęk ale jak się okazało laska nie zakceptowała.
Potem były kolejne wziąłem Numery od kilku ale laska druga nie odpisala mi na wiadomość. Trzecia odpisala ale ze nie ma czasu bo jej coś wyapada i praca( ͡° ͜ʖ ͡°) Czwarta ze tez praca moze w wakacje wyskoczy ze mma.
I jak przeciętny 20 + facet ma znaleźć kobietę jak go olewają dla mlodych czuje się jak stary dziad skoro 18lvl laski mnie olewaja przez zakola ryj wyglądam na 30.
Starsze też chcą Chada. Its over dla faceta w robicie Janusze mówią wyjdź na ulicę umyj się ubierz koszule i zaproś na kawę robię to ale co z tego jak każda mnie olewa.
#blackpill #przegryw #s--s #tinder #pua

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

💌 Nasza rozgłośnia baitowa potrzebuje Twojej pomocy! Wspomóż projekt

• 21
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach