Aktywne Wpisy

LaudatorLibertatis +426
Dzisiaj w #maszprawo o tym, czy czy skazany adwokat od "trumny na kółkach" zapłaci 150.000 zł rodzinom ofiar? Pełnomocnik oskarżycieli posiłkowych poinformował, że kieruje sprawę do komornika, a ja znalazłem w Krajowym Rejestrze Zadłużonych umorzone bezskuteczne egzekucje wobec Pawła K.
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
Z racji tego, że adwokat prowadził działalność gospodarczą, ustaliłem i sprawdziłem jego NIP w KRZ, gdzie widnieją umorzone postępowania. Pierwsze z nich dotyczyło dwóch spraw, które trafiły do e-sądu w 2022
źródło: grafika2
Pobierz
#perfumy
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
Prosiłbym was o podanie wszystkich perfum które uważacie za minimum 9/10.
Szukam inspiracji (。◕‿‿◕。)
źródło: 1000006820
Pobierz

Mieszkam cale zycie w top5 wojewodzkim i mam dosc miasta i tego w co sie zamienilo, wszedzie turysci do tego stopnia ze co 10 osoba mowi po polsku, wszystkie knajpy to pulapki na turystow, mam plan w ciagu roku sprzedac mieszkanie i uciec na przedmiescia zeby nie musiec w tym uczestniczyc
możesz też zapytać rodziców, czy chcą mieć wnuki i jeśli tak, to kiedy masz je sobie zmontować jeśli całą dobę masz zajętą.
Pytanie ile oni z tego zarabiają i zostaje im na koniec. Czy pieniądze z tego są warte. Z tego powodu właśnie dużo osób csni sobie etat. Bo jeśli ktoś zarabia 11k będąc 12h w robocie 7 dni w tygodniu to nie nie dziwię się że woli na etar7k i wywalone jajka po 8h pracy.
Dziewczyno, obudź się. Jesteś dorosła, zarabiasz przyzwoicie, nie jesteś niewolnikiem swoich rodziców.
Jak im tak ciężko, to niech sobie zatrudnia pomoc i jej zapłacą bo jak na razie to w tobie znaleźli sobie darmowego wyrobnika.
Nie mówię, żeby czasem rodzicom w czymś nie pomoc, ale jak można być na tyle nieasertywnym, żeby drugi etat po robocie wyrabiać?
Szukaj mieszkania z chłopakiem i się przynajmniej na chwilę odetnij i odetchnij.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Nie wszytko można wyskalować czy zwiększać obroty aby się firma rozwijała. A dużo małych jdg to jak u u Ciebie wygląda niestety:(
Brzmisz po całym tym wpisie na niezdrowo uzależnioną od rodziców i ich opinii.
Jesteś dorosła i pora zacząć żyć dla siebie, na swoich zasadach i bez strachu o opinię rodziców. To się nadaje na terapię, tak samo jak brak umiejętności stawiania granic, szukanie ciągłej aprobaty rodziców