Wpis z mikrobloga

via Wykop
  • 0
@Iskaryota: akurat w tej okolicy kibli nie brakuje, w promieniu 300m masz kilka nowych szaletow (kabin) do tego jest tam kilka toalet, chyba nawet ulice obok jest. No i do tego masz kawiarnie / restauracje gdzie kupujesz najtansza kawe i kibel gratis.
Nie twierdz ze szaletow nie brakuje, ale akurat tam jest tego od groma.
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@Iskaryota: co akurat n-------m "turystom" nie przeszkadza zeby zrobic sobie kibel z motlawy albo bram miejskich. a jak nie wierzysz to stan w upalny dzien chocby w zilonej bramie i delektuj sie aromatem.
  • Odpowiedz
@srgs: 2 tyg temu przesiadalem sie na PKP wrzeszcz i po drugiej stronie ulicy dwie typiary (pewnie jakies zulice) postanowily sie wyszczac w przesciu w budynku xD cudowne miasto - sobie pomyslalem ;d
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
@TakiSeLogin: ja dalej pamietam jak wysiadlem pierwszy raz na glownym, szczynami j----o tak ze az mi nozdza wypalilo. i to doslownie wszedzie czy to na otwartym peronie czy to w przejsciu podziemnym czy tez na ulicy obok. A do tego grupka okolicznych zuli polewala sobie denaturat. k---a, j----y denaturat. A ja myslaem ze czasy konererwo juz minely.
  • Odpowiedz
@srgs ja mu sie nie dziwie, stare miasto to toaletowa dziura, zadnego maka czy kfc zeby wejsc i zdefekowac, ile to ja razy juz tam prawie do Motlawy nie sralem jak mnie przyciskalo…
  • Odpowiedz