Wpis z mikrobloga

#twitch Rozwala mnie to że xntentacion odwalił z appką którą reklamował, był niby CEO a jak pojawiły się problemy niewypłacalność to morda w kubeł i oświadczenie że odszedł i juz nie jest CEO oczywiscie po miesiącu ciszy. I inni streamerzy cisza nic nie powiedzą zero problemu u #xntentacion ale jakby to odwalił np random bruce albo szachowy mentor to by były codzienne debaty, ciśnięcie po nim u szklany i ogólnie w commentary na #polskiyoutube ale tutaj cisza, To jest taka klika że ja jebe
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirasKo-Kalwario: no podwójne standardy - nic nowego w toksycznym i sztucznym środowisku streamerów

Idealny przykład był jak była akcja z jakąś mniejszą streamerką, która narzekała, że ludzie ją nie donetuja i ona na to zasługuje itp (swoja drogą niezła odklejka) to każdy odpalał shoty i jechał z nią jak to nie ma racji itp a jak tydzień później xn się pijany odpalił na ortisa bo go po prostu nie lubi
  • Odpowiedz
@ext11: pewnie zgarniecie hajsu od inwestorów albo pranko pieniędzy, ogólnie tam jakiś ziomek co walił przekręty w PKP był inwestorem a założycielką była chyba jego córka, nie wiem czy ona jest jeszcze w spółce czy już wyszła
  • Odpowiedz