Aktywne Wpisy

_TiniMini_ +663
Dostałem telefon ze szpitala, że jednak mój ojciec umarł o 19:40... 20 lat temu chowałem matkę to teraz ojca. Niech mu ziemia lekką będzie (╥﹏╥)
#samotnosc #depresja #zalesie #rodzina
https://wykop.pl/wpis/85123967/ojciec-na-intensywnym-oddziale-kardiologicznym-oka
#samotnosc #depresja #zalesie #rodzina
https://wykop.pl/wpis/85123967/ojciec-na-intensywnym-oddziale-kardiologicznym-oka
źródło: tapeta-palacy-sie-znicz
Pobierz
TestoDepot +40
Dawno żaden nowy content na tagu #thebestofgarso się nie pojawiał, a tak się złożyło, że odnalazłem w swoich zbiorach ten osobliwy opis bolączek z którymi musi się zetknąć diva oferująca rimming (nie mylić z roamingiem) więc wrzucam ( ͡° ͜ʖ ͡°).
#thebestofgarso #divyzwykopem #heheszki
#thebestofgarso #divyzwykopem #heheszki
źródło: 9d271ee91ab111558a1e7fcd063a1d0ab0007b6dcd2e75d9c5ae565090e792bc
Pobierz

źródło: 17491122097139208327096356064591
Pobierz@Megawonsz_dziewienc: Jak se myślę o kolejnych 6 miesiącach kampanii to aż mnie telepie...
G---o exit polle, gdzie ludzie kłamią albo odmawiają odpowiedzi, żeby sąsiedzi i rodzina krzywo nie patrzyli bierze za jakiś wyznacznik.
Komentarz usunięty przez moderatora
Sam nie uważam że te wyniki są sfałszowane i po podliczeniu nadal uważam że prezydentem będzie Nawrocki.
Sam IPSOS określał problemy z przeprowadzeniem exit poll, zaznaczał że spotykał się z ogromną ilością odmów udziału w ankiecie.
A odmowy były spowodowane grzaniem przez całą kampanie w republice że sondaże to spisek szatana Tuska
Piękne jest to jak najpierw agitowaliscie przeciw Nawrockiemu mówiąc że jak można wybierać takiego bandytę, a teraz jak przegraliście z kretesem to nie potraficie się z tym pogodzić xD
Ja oczywiście dalej będe podtrzymywał że moim zdaniem Nawrocki zwyczajnie nie ma kapitału moralnego do sprawowania urzędu prezydenta.
Jednak jak wyżej napisałem nie podwazam wyniku wyborów, nawet ładnie opisałem gdzie widze powód rozdźwięku między exit poll i wynikami.
Natomiast jeśli występują wątpliwości co do wyników, to od tego jest PKW żeby je wyjaśnić, nawet jeśli chodzi o komisje w której głosowało 100 osób. Tyle się