Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 28
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rancorn: xD, lewa strona zaczyna mieć już swoją wersję zamachu smoleńskiego. Wcale mnie nie dziwi, że twarzą tego jest Giertych - on już się bardziej skompromitować nie może.

G---o exit polle, gdzie ludzie kłamią albo odmawiają odpowiedzi, żeby sąsiedzi i rodzina krzywo nie patrzyli bierze za jakiś wyznacznik.
  • Odpowiedz
@Romska_Palo_Ul_Laputa: exit poll nigdy wcześniej w Polsce nie dał wyniku nie zbieżnego z wynikiem wyborów prezydenckich w Polsce.
Sam nie uważam że te wyniki są sfałszowane i po podliczeniu nadal uważam że prezydentem będzie Nawrocki.
Sam IPSOS określał problemy z przeprowadzeniem exit poll, zaznaczał że spotykał się z ogromną ilością odmów udziału w ankiecie.
A odmowy były spowodowane grzaniem przez całą kampanie w republice że sondaże to spisek szatana Tuska
  • Odpowiedz
@Mrbimbek: Ty umiesz czytać? xD
Ja oczywiście dalej będe podtrzymywał że moim zdaniem Nawrocki zwyczajnie nie ma kapitału moralnego do sprawowania urzędu prezydenta.
Jednak jak wyżej napisałem nie podwazam wyniku wyborów, nawet ładnie opisałem gdzie widze powód rozdźwięku między exit poll i wynikami.
Natomiast jeśli występują wątpliwości co do wyników, to od tego jest PKW żeby je wyjaśnić, nawet jeśli chodzi o komisje w której głosowało 100 osób. Tyle się
  • Odpowiedz