#wybory #polityka Mam hipotezę, że jedno z tych zdań musi być prawdziwe 1. Pan Jarosław to mastermind, pisowcy stoją kilka półek wyżej od PO i do wyborów mogłoby wystawić psazktóry mógłby wciąż wygrać. 2. PO to niezbyt inteligentne nieudasy i są w stanie s-------ć dosłownie wszystko, nawet jakby wybory odbywały się w styczniu 2001, a oni wystawiliby Adama Małysza to i tak by przegrali.
Bo ja dalej nie rozumiem jak to możliwe co się właśnie stało xD
@Haczinson: A moga byc dwa prwadzwiwe? No i jezelei chodzi o tego psa - pies mialby mniej afer, choc szczujnia onet i tak by pisala ze zgarnal jakis kurnik do siebie.
@Haczinson: Janusz Nosacz idzie do salonu z samochodami. Widzi mydelniczkę 1.0 pojemności za 100 tysięcy z gpf, egr, systemami z d--y wymaganymi przez UE. I tak z wieloma innymi produktami, wymuszaniem fotowoltaiki, pomp ciepła. Bardzo trudno coś takiego przezwyciężyć.
Mam hipotezę, że jedno z tych zdań musi być prawdziwe
@Haczinson: opja trzecia: Polacy są zwyczajnie k---a głupi, nie myślą na dwa kroki do przodu tylko najdalej na pół, potem będą zdziwieni że ceny benzyny urosły.
Mam hipotezę, że jedno z tych zdań musi być prawdziwe
1. Pan Jarosław to mastermind, pisowcy stoją kilka półek wyżej od PO i do wyborów mogłoby wystawić psazktóry mógłby wciąż wygrać.
2. PO to niezbyt inteligentne nieudasy i są w stanie s-------ć dosłownie wszystko, nawet jakby wybory odbywały się w styczniu 2001, a oni wystawiliby Adama Małysza to i tak by przegrali.
Bo ja dalej nie rozumiem jak to możliwe co się właśnie stało xD
No i jezelei chodzi o tego psa - pies mialby mniej afer, choc szczujnia onet i tak by pisala ze zgarnal jakis kurnik do siebie.
Janusz Nosacz idzie do salonu z samochodami. Widzi mydelniczkę 1.0 pojemności za 100 tysięcy z gpf, egr, systemami z d--y wymaganymi przez UE. I tak z wieloma innymi produktami, wymuszaniem fotowoltaiki, pomp ciepła.
Bardzo trudno coś takiego przezwyciężyć.
@Haczinson: opja trzecia: Polacy są zwyczajnie k---a głupi, nie myślą na dwa kroki do przodu tylko najdalej na pół, potem będą zdziwieni że ceny benzyny urosły.