Aktywne Wpisy

Inevera +292
Dzisiaj stuknęło mi 10 lat mirkowania. Parę dni temu skończyłam ten obraz, więc stwierdziłam, że to dobra okazja żeby go tu pokazać.
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
Akryl na płycie, 40x60
Tag: #ineveraart
#tworczoscwlasna #rysujzwykopem #malujzwykopem #malarstwo #akryl #sztuka #art #rysunek
źródło: temp_file2232357460383852026
Pobierz
Herbalizer +17
Lvl 47 here, mocno związany z językiem polskim, ciężko mi będzie o pracę za granicą, ale nic to, jeżeli osiłek wygra - pakuje żonę i wyjeżdżam. Nie zamierzam mieszkać w kraju, w którym szansę ma wygrać takie indywiduum. W głowie mi się to nie mieści, że prawie 20 mln Polaków ma tak zaburzone postrzeganie dobra/zla.

Jeśli masz kłopot, potrzebujesz wsparcia, chcesz komuś pomóc, zostaw intencje w komentarzu. Obejmie Was modlitwą kilkadziesiąt osób, których nicki znajdziecie w grafiku.
·CZĘŚĆ CHWALEBNA·
1 Zmartwychwstanie
2 Wniebowstąpienie
3 Zesłanie Ducha Świętego
4 Wniebowzięcie Najświętszej Maryi Dziewicy
5 Ukoronowanie Najświętszej Maryi Dziewicy
W maju modlimy się za Polskę i Polaków, abyśmy w ustanowieniach państwowych i w sercach nosili Jezusa Chrystusa.
●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● organizacja ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●● ● ●●●●●●●●●●
Intencje na dziś znajdują się w komentarzu do wpisu, mogą być także podsyłane anonimowo wiadomością prywatną, tak samo jak zgłoszenia chętnych do wspólnej modlitwy.
→Grafik:
→Stworzyliśmy małe FAQ w którym odpowiadamy na najczęściej pojawiające się pytania.
→Jeśli chcesz dołączyć do modlących, to daj znać tutaj lub tutaj.
→Jak odmawiać różaniec oraz o różańcu
Intencje zbieramy zawsze z jednodniowym wyprzedzeniem i ich lista na dziś jest w komentarzu do wpisu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: W165-KARDYNAL-WYSZYNSKI-OBRAZY
Pobierzźródło: Sroda-28052025
Pobierz