Wpis z mikrobloga

#wybory

Widzę, że Tusk znowu ma geniuszy od PR i nikt nie sprawdził kim jest Murański.
Powoływać się na niego to to samo jak na każdego bohatera z tagu famemma.
Ruch tak dobry, że teraz pisowcy mają "odpowiedź" na zarzuty w temacie Nawrockiego.

Już nawet Onet potwierdził, że Murański kłamie, bo historia się nie klei z datami.

Z drugiej strony od Nawrockiego mamy sutenera Wielkiego Bu, który siedzi teraz poza krajem, bo czeka na wyniki wyborówXD.
A na instagramie non stop bronienie alfonsa i atakowanie Trzaskowskiego.

Więc po co panie Tusk branie takich przykładów? Wystarczyło cytować sam artykuł z Onetu.

#neuropa #bekazpisu #polityka
d4wid - #wybory 

Widzę, że Tusk znowu ma geniuszy od PR i nikt nie sprawdził kim jes...

źródło: image

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@d4wid: przecież cała linia obrony pisu rozwala się o skały pod tytułem „pozew w trybie wyborczym” xD
Nawet jakby Fagata była informatorem Tuska to nic by to nie zmieniło dla 70% społeczeństwa które nie jest betonem pisu
  • Odpowiedz
  • 0
@turism0: chyba nie zrozumiałeś, to ci wytłumaczę na chłopski rozum.
Karygodne jest powoływanie się na patologię, tym bardziej że w większości będzie to mitomaństwo, tak jak potwierdziło się z Murańskim.
Doradcy premiera zrobili słaby risercz, tyle
  • Odpowiedz
@d4wid:

Karygodne jest powoływanie się na patologię,

Człowieku, piszesz to w kontekście kampanii wyborczej w której jeden z kandydatów brał udział w ustawkach 70 vs 70 xDDD
Czyli nagle dla pisowców chłop, który bije się z innymi chłopami nie jest już godny zaufania?
  • Odpowiedz
  • 0
@STM32_bujneo @jimmy_jon : jajebe jak do krzesła, ja o jedynym, wykopki o drugim.
Tu nie chodzi, że środowisko jest to same, tylko, że TUSK POWOŁAŁ SIĘ NA MITOMANA, KTÓRY TEŻ JEST PATOLOGIĄ.
Przez co, że po pierwsze pisowcy mają nowy spin z muranskim, bo juz wszędzie lecą posty, to jeszcze podważa artykuł onetu przez murańskiego, że aż ONET musiał się wypowiedzieć.
  • Odpowiedz
@d4wid: A na kogo się powoływać w takiej sytuacji? Każdy kto ma jakieś informacje na ten temat jest w jakimś stopniu umoczony w to środowisko. Więc co? Z każdym źródłem pisowcy będą wyć, że jest niewiarygodnym źródłem bo pochodzi z patologii?
  • Odpowiedz