Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +118
Przyszła pora na nowe #rozdajo
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
Do wygrania ponownie stówka do wykorzystania na zakupy w Allegro, a pytanie konkursowe brzmi: jaki był Twój największy błąd finansowy i czego Cię nauczył?
Oprócz odpowiedzi na pytanie w komentarzu pod tym wpisem zostawcie też plusik.
Poznajcie
źródło: wykop rozdajo 100 zl
Pobierz
#konkursnanajbardziejgownianymemznosaczem #wirsprawiedliwosci #sztukadlasprawiedliwych
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD
Ogólnie próbowałem się połapać w tych memach, jest to smieszne itp, ale nawet jak bym chciał pisać czy tworzyć memy to ja nawet nie wiem na czym wy k---a bazujecie XD, jaka jest tego idea. Nawet odpowiedzi w komentarzach są takie że nie wiem o c--j chodzi XD
I tak to przeglądam nie rozumiejąc nic XD

Ludzie stracili instynkt dłuższej koncentracji i zostali przebodźcowani. Algorytmy TikToka faworyzują emocje i sensację zamiast faktów, więc to, co trwa 10 sekund, ma większą wagę niż pełny, rzetelny przekaz. Autorytety upadły – w pięć sekund można zniszczyć czyjąś reputację, wyciągając sprzed lat wyrwane z kontekstu zdanie.
Do tego w mediach społecznościowych coraz częściej widzimy konta bez żadnej weryfikacji – boty czy anonimowi obserwatorzy (piszę to ja - zielonka).
Gdzie podziały się długie analizy, skrupulatne źródła i szacunek do słowa? Jeśli chcemy jeszcze rozliczać władzę i budować dojrzałą opinię publiczną, musimy wywalczyć dla siebie uwagę – nie w formie viralu, ale w formie spotkania, debaty i refleksji.
#tiktok #wybory #kanalzero #debata
@mhskii: Mi tiktok wyświetla rolki co trwają w większości po 2-3 minuty